Agenda Constructiilor
Luni, 18 Noiembrie 2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - FINAL Distribution, producator de invelitori, isi schimba numele in NOVATIK
FINAL Distribution, producator de invelitori, isi schimba numele in NOVATIK
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 21 Aug 2019 14:52
Compania Final Distribution, producator de sisteme de invelitori, isi schimba numele in NOVATIK. Schimbarea numelui companiei face parte din strategia noastra de comunicare si rebranding, aceasta schimbare marcand 15 ani de la infiintare si 8 ani de la statutul de trader la cel de producator.
“Schimbarea numelui companiei se afla pe lista noastra de obiective de ceva vreme, insa anul acesta a prins contur ca o incununare a tot ceea ce reprezentam noi. Practic, aceasta decizie a venit odata cu implinirea a 15 ani de activitate pe piata sistemelor de invelitori din Romania si 8 ani de la lansarea propriului brand: Novatik. Am considerat ca acesta este momentul oportun de a incepe o noua fila in istoria companiei, scopul principal fiind acela de a transforma brandul Novatik in cel mai puternic brand din Romania de pe piata acoperisurilor premium”, declara Dan Mircescu, General Manager NOVATIK.
Compania activeaza, din anul 2004, ca reprezentant exclusiv in Romania al brand-urilor Gerard (tigla metalica cu acoperire de piatra naturala) si Delta (membrane de protectie pentru acoperis), iar din 2011, moment in care compania si-a lansat propriul brand, devine si producatoare a sistemelor de invelitori NOVATIK (tigla metalica in panouri mici, tabla prefaltuita, sisteme de jgheaburi si burlane).
“Una dintre valorile pe baza careia am construit compania este INOVATIA. Nu este un cuvant oarecare pentru noi, ci este o deviza. Inovatia este cea care ne-a propulsat in business-ul cu acoperisuri si tot ea este cea care ne mentine in topul companiilor de profil. Parte din strategia noastra de crestere pe termen lung este introducerea de noi solutii inteligente pentru acoperis care sa-i incante pe clienti si sa le ofere arhitectilor posibilitati noi de a crea proiecte deosebite”, declara Dan Mircescu, General Manager Novatik.
Ce inseamna Novatik? Esenta brandului rezida in jurul ideii de inovatie si aspiratie, iar numele compus creativ, Novatik, a fost alcatuit prin alipirea cuvintelor: “nou/novator” - facand trimitere la caracterul inovativ al produselor - si “atic” - cu polivalenta “parte superioara a acoperisului” si “frumusete, bun-gust”.
Compania Final Distribution a incheiat anul 2018 cu o cifra de afaceri de 30.9 milioane lei, inregistrand o crestere de peste 8% fata de anul 2017 si un profit de 737 000 ron. In primele sapte luni ale acestui an am inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de peste 23%, fata de perioada similara a anului 2018, crestere sustinuta de brandul Novatik (la care am inregistrat o cifra de afaceri cu 50% mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut).
Anul acesta ne dorim sa beneficiem de investitiile realizate in automatizare si in infrastructura, astfel ca prognozam o crestere a profitului cu 50%, profit pe care dorim sa-l reinvestim ca si pana acum in dezvoltarea companiei noastre si in consolidarea brandului Novatik.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ghid_proiectareLicente bimACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere