Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PREFBETON: Conferinta „Solutii prefabricate din beton”, 4 octombrie 2018
PREFBETON: Conferinta „Solutii prefabricate din beton”, 4 octombrie 2018
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 25 Sep 2018 07:01
Prefbeton - Organizatia Patronala a Producatorilor de Prefabricate din Beton din Romania -, infiintata in urma cu un an, organizeaza joi, 4 octombrie 2018, intre orele 8.30 si 18.30, cea de-a doua editie a Conferintei Internationale “Solutii prefabricate din beton”, care va avea loc la Grand Hotel Italia, din Cluj-Napoca, informeaza un comunicat al asociatiei patronale.
„Aceasta conferinta internationala anuala este menita sa inspire industria constructiilor si sa promoveze solutiile prefabricate din beton in randul specialistilor - proiectanti, antreprenori generali, dezvoltatori imobiliari, arhitecti, autoritati publice, cadre universitare, studenti etc. La conferinta din 4 octombrie 2018, vorbitori din Romania si din strainatate vor aborda diverse teme actuale sau proiectii catre viitor, menite sa inspire participantii”, se mai precizeaza in comunicat.
In principiu, desi detaliile privind programul conferintei vor fi disponibile in curand, se va discuta despre: solutii inovatoare prefabricate din beton pentru infrastructura rutiera, proiecte logistice si comerciale, proiecte socio-culturale, proiecte rezidentiale; o paralela beton monolit - beton prefabricat, cu avantaje si provocari - o perspectiva completa proiectant, antreprenor general, beneficiar, arhitect, producator de prefabricate; solutii prefabricate in zone seismice similare Romaniei; evolutia legislatiei in domeniu; perspective economice ale pietei de constructii etc. O tema aparte va fi abordata distinct - si anume aceea potrivit careia betonul prefabricat este uimitor - de la structuri clasice la betonul-dantela, de la betonul obisnuit la cel de inalta performanta. Informatii suplimentare si inscrieri, la www.prefbeton.ro
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
rigips
concelex
CDS
viarom
strabag nivel 1
Acvatot 2019
siniat
noark
ness project
MAKITA
Ubitech
EDIT-Structural
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
quadratum

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
ef-de-n
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander