Agenda Constructiilor
Luni, 23 Iulie 2018
SAMSUNG 360
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ROCKWOOL: Grupul va participa la Saptamana Sustenabilitatii din Abu Dhabi
ROCKWOOL: Grupul va participa la Saptamana Sustenabilitatii din Abu Dhabi
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 10 Ian 2017 13:23
Grupul ROCKWOOL participa pentru prima data la Saptamana Sustenabilitatii din Abu Dhabi si va sponsoriza Energy Efficiency Expo 2017 din cadrul Summitului World Future Energy din Abu Dhabi, desfasurat in perioada 16-19 ianuarie 2017. 
Saptamana sustenabilitatii Abu Dhabi consta in mai multe activitati, din care ROCKWOOL va participa la doua: 
 
Summitul World Future Energy 
Summitul World Future Energy este cel mai influent eveniment dedicat promovarii utilizarii energiei regenerabile, eficientei energetice si tehnologiei curate.
In data de 18 ianuarie, CEO-ul Grupului, Jens Birgersson va participa la o discutie deschisa despre “Analiza comparativa a rentabilitatii unei consolidari”, iar SVP Bernard Plancade va livra un discurs despre “Depasirea provocarilor vietii moderne: eficienta energetica si rezistenta la foc ca principali piloni ai sustenabilitatii in sectorul de constructii”.
In 2016, expozitia din cadrul Summitului World Future Energy a adus impreuna 600 de companii din 32 de tari si mai mult de 30,000 de participanti din 150 de tari, transformand-o intr-o locatie esentiala pentru networking si posibilitati noi de afaceri nu numai in regiunea Orientului Mijlociu. 
 
Expozitia Energy Efficiency 
Grupul ROCKWOOL a colaborat cu partenerii din cadrul Summitului World Future Energy pentru a stabili o expozitie dedicata eficientei energetice si suntem mandri sa fim sponsori fondatori. Expozitia ne va permite sa crestem gradul de constientizare asupra modului in care produsele noastre contribuie la rezolvarea provocarilor globale legate de eficienta energetica, mobilitate urbana si managementul apei. 
“Suntem incantati sa fim parteneri fondatori ai Expozitiei Energy Efficiency din Abu Dhabi. Acesta reprezinta un pas important in pozitionarea Grupului, si mai ales a ofertelor noastre, catre o audienta globala a principalelor parti interesate. Vata bazaltica poate si trebuie sa joace un rol important in rezolvarea provocarilor globale, in special cand vine vorba de eficienta energetica, imbunatatind in acelasi timp calitatea vietii pentru societate”, declara Mirella Vitale, SVP Group Communication, Marketing si Public Affairs.
In cadrul expozitiei vom prezenta solutiile noastre de izolare termica si acustica, izolatii pentru fatade ventilate si tencuite, managementul apei, precum si solutii pentru controlul zgomotului si vibratiilor - toate acestea bazate pe vata bazaltica ROCKWOOL si prezentate de ROCKWOOL, ROCKWOOL Technical Insulation, ROCKPANEL, LAPINUS si GRODAN. Standul este locat in Sala 8, standul nr.8171. 
  
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Romeps

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 135 (Iunie-Iulie 2018)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
hospice 2%
EURO-Constructii 2019
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023