Agenda Constructiilor
Joi, 23 Martie 2023
Abonare reviste
Home
PRO BCA: Ingrijorare privind lipsa fortei de munca calificata din Romania Imprimare Email
Piata Muncii & Resurse Umane Publicat de Stelian DINCA 07 Iun 2018 14:35
Organizatia Patronala a Producatorilor de BCA din Romania “PRO BCA”, reprezentanta a intereselor principalelor companii producatoare de BCA, isi manifesta ingrijorarea cu privire la cresterea tensiunilor existente pe piata fortei de munca calificata din Romania.
In acest context, desi toate asociatiile profesionale au solicitat Guvernului sa realizeze o reforma profunda a sistemului de ajutoare sociale, din pacate se pare ca nu exista niciun fel de vointa politica in directia stimularii includerii persoanelor active in campul muncii printr-o restructurare din temelii a sistemului de asistenta sociala.
PRO BCA solicita pe aceasta cale implicarea Guvernului in sprijinirea mediului de afaceri din Romania prin elaborarea si adoptarea unui complex de masuri care sa imbunatateasca situatia generala ingrijoratoare existenta pe piata fortei de munca si sa contribuie la reducerea dezechilibrului existent intre necesarul si oferta de forta de munca calificata. Prima masura in acest sens, care nu implica costuri, dar genereaza beneficii atat statului cat si mediului de afaceri, este fundamentarea si implementarea imediata a unei reforme a sistemului de ajutoare sociale.
PRO BCA - Organizatia Patronala a Producatorilor de BCA din Romania reuneste principalele companii producatoare de BCA, in prezent din organizatie facand parte Celco, Macon, Elpreco, Somaco Grup Prefabricate, Xella RO. PRO BCA - Organizatia Patronala a Producatorilor de BCA este membra a Asociatiei Europene a Producatorilor de BCA - EAACA.
 
VideoConfAC-iulTERAPLASTman and machineALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
BALTIC
leviatan
hilti
BMI_Icopal
theda mar
rigips
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
Acvatot 2019
FRONTALE
viarom
CELCO 2020
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023