Agenda Constructiilor
Marti, 18 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Piata Muncii & Resurse Umane - WIZROM: Nivel de incredere in scadere in companiile pentru care angajatii lucreaza
WIZROM: Nivel de incredere in scadere in companiile pentru care angajatii lucreaza Imprimare Email
Piata Muncii & Resurse Umane Publicat de Stelian DINCA 26 Nov 2021 10:34
Economia de tip „gig job” a devenit mult mai extinsa, odata cu adoptarea modelelor de lucru la distanta si de tip hibrid. Departamentele de resurse umane trebuie acum sa se adapteze noilor tendinte, luand in calcul atat optiunile de lucru emergente, cat si faptul ca angajatii au acum mult mai multe oportunitati, acestia avand acum posibilitatea de a munci pentru aproape orice companie din lume.
 
Departamentele de HR se confrunta cu din ce in ce mai multe provocari
Potrivit unui studiu recent al EngageRocket cu privire la domeniul resurselor umane, atitudinea angajatilor in 2020 a fost bine adaptata la noua situatie din piata muncii. In schimb, anul acesta rezilienta angajatilor, sanatatea mintala si nivelul de incredere in companiile pentru care lucreaza au scazut semnificativ. Un alt trend observat este acela ca numarul cazurilor de burnout a crescut si el cu 9%.
Exista, de asemenea, o tendinta globala fara precedent - angajatorii se confrunta cu un val de demisii si cu o serie de schimbari de paradigma. In aceasta situatie, departamentele de resurse umane au o noua responsabilitate - de a face fata acestor provocari unice - cu ajutorul unor masuri inedite de gestionare a resurselor umane la nivel de companie.
Potrivit unui studiu realizat de Sapiens, companiile resimt nevoia unor programe capabile sa ofere analize (cantitative si calitative) usor de interpretat.
La randul sau, Wizrom a efectuat o serie de analize proprii si a constatat ca aproape jumatate (43%) din timpul departamentelor de resurse umane a fost pierdut culegand informatii din baze de date necesare pentru raportare. De asemenea, Wizrom a remarcat ca - in companiile care utilizeaza sisteme de pontaj - 75% dintre raportari sunt legate de absenteism, iar 66% dintre solicitarile de informatii legate de managementul personalului se refera la statistici pe perioade mai mari de timp.
 
Solutiile software cu live dashboards incorporate - instrumente utile pentru management si departamentele de HR
Astfel, pornind de la nevoile de infomatii ale clientilor privind managementul resurselor umane, Wizrom a dezvoltat o solutie software care sa economiseasca timpul si costul aferent prelucrarii manuale de informatii. Aceasta este disponibila pentru clientii care utilizeaza solutia de salarizare WizSalary si programul de management HR WizOne.
In contrast cu solutiile de Business Intelligence (BI) - care au un cost de implementare, necesita achizitionarea unei licente pentru fiecare utilizator si implica un timp de implementare -, HR Live Dashboards poate fi implementat rapid, in aproximativ o zi, nu are costuri de implementare si este disponibil pentru departamentele de HR si pentru echipele de management, in functie de nevoile fiecarei organizatii.
Solutia poate fi utilizata ca un instrument de diagnosticare de catre companii de diverse dimensiuni pentru a localiza probleme inca neidentificate in cadrul companiei, sa gaseasca sursa acestora si sa analizeze ce a dus la aparitia lor, dar si ca un aliat inteligent si rapid in lupta cu timpul. HR Live Dashboards simplifica procesele de analiza si raportare in HR, mai ales in departamentele unde nu exista specialisti IT, oferind o perspectiva exacta asupra proceselor HR din companie.
 
hiltiSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
siniat
ness project
leviatan
EDIT-Structural
rigips
concelex
Acvatot 2019
CDS
viarom
strabag nivel 1
quadratum
noark
Ubitech
konsent

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
econet
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander