Agenda Constructiilor
Miercuri, 28 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - CRH Ciment isi schimba numele in ROMCIM, dar ramane brand CRH
CRH Ciment isi schimba numele in ROMCIM, dar ramane brand CRH
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 21 Apr 2021 13:20
Producatorul de materiale de constructii CRH Romania, cu activitati in productia de ciment, agregate si betoane, va functiona ca Romcim din data de 5 mai 2021. Schimbarea numelui face parte din strategia de comunicare si rebranding a companiei si este in concordanta cu strategia CRH de a avea nume locale puternice, de incredere, pentru operatiunile din pietele unde activeaza, sustinute de puterea si de experienta grupului irlandez CRH.
Romcim este un brand romanesc cu o istorie de peste 30 de ani in industria locala a constructiilor.
"Romcim este un brand iconic in industria constructiilor din Romania si care inseamna «acasa» pentru generatii intregi de constructori, angajati si pentru comunitatile in care suntem prezenti. Romcim se regaseste in ADN-ul companiei noastre si reprezinta o baza solida pentru contributia sustenabila pe care vrem sa o avem la construirea caselor si conectarea oraselor din Romania", a declarat Guillaume Cavalier, Managing Director Romcim.
Aceasta schimbare reprezinta un bun prilej de a reafirma angajamentul Romcim in privinta dezvoltarii sustenabile. Misiunea companiei este incorporata in sloganul „Conteaza ce lasam in urma!”, iar noua identitate corporativa reflecta ambitia de a creste si de a construi durabil, de a consolida parteneriatele locale si de a aduce inovatii in gama de produse.
In luna martie, compania a adaugat doua noi produse in portofoliu. Romcim Durabil este un ciment ecologic, cu durabilitate ridicata in medii specifice (saline, chimice sau zootehnice). Soilstab este o solutie moderna si eficienta pentru stabilizarea straturilor suport pentru drumuri de acces in santiere, proiecte greu accesibile, pavele.
Totodata, Romcim a lansat si Multibat ExtraADEZIV, o gama de 6 adezivi, care reprezinta o solutie moderna si rapida, pentru aplicatii specifice. Familia de produse Romcim si Multibat ofera acum intreaga gama de solutii necesare construirii unei case, oferind garantia standardului de inalta calitate, potrivit datelor companiei.
In plus, compania continua sa investeasca pentru a oferi o experienta de colaborare cat mai buna clientilor, iar cele mai recente proiecte au vizat digitalizarea si modernizarea serviciilor de livrare, care raspund dezvoltarii rapide pe care o cunosc diferitele regiuni ale tarii. In luna ianuarie 2021 a fost implementata o solutie digitala adaptata pentru desktop si mobil, dezvoltata exclusiv pentru clientii din Romania, pe baza feedback-ului lor, care permite urmarirea in timp real a datelor tranzactionale, inclusiv a statusului comenzilor plasate. 
***
Romcim este unul dintre cei mai mari furnizori de ciment, agregate si betoane pentru sectorul de constructii din Romania si detine fabricile de ciment din Medgidia si Hoghiz, o statie de macinare in Targu Jiu, doua terminale de ciment, 18 statii de betoane, noua cariere, cinci balastiere si un depozit de agregate. 
In plus fata de Romcim, Grupul International CRH mai detine in Romania companiile Elpreco, specializata in productia de BCA, pavele si elemente prefabricate, si Ferrobeton, specializata in constructia de fundatii, stalpi  sau grinzi. 
CRH este lider pe piata de materiale de constructii din lume, avand circa 77.100 de angajati in aproximativ 3.110 unitati operationale in 29 de tari.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
top 500
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
concelex
top 500
CDS
leviatan
rigips
viarom
FRONTALE
quadratum
strabag nivel 1
theda mar
noark
Acvatot 2019
Ubitech
top 500
MAKITA

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
econet
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu