Agenda Constructiilor
Joi, 25 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - ETEX investeste un milion de euro in modernizarea fabricii de la Aghiresu
ETEX investeste un milion de euro in modernizarea fabricii de la Aghiresu
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 01 Sep 2022 11:39
Producatorul de sisteme de gips-carton, tencuieli si gleturi Etex Building Performance (Siniat Romania), parte a Grupului Etex, continua investitiile si procesul de modernizare al fabricii de la Aghiresu, judetul Cluj, prin achizitia unei instalatii noi de uscare si micronizare a gipsului. Investitia in valoare de 1 milion de euro confirma angajamentul pe termen lung al Etex Building Performance fata de piata romaneasca si fata de clientii sai carora vrea sa le ofere produse de inalta calitate si sustenabile. In 2021, Etex Building Performance a investit un milion de euro pentru imbunatatirea capacitatii logistice a fabricilor de la Turceni si Aghiresu, dar si pentru demararea proiectului de recuperare a gipsului de la Rovinari si retehnologizarea procesului de insacuire la fabrica de la Aghiresu, judetul Cluj.
“Noua instalatie de la fabrica noastra din Aghiresu aduce o imbunatatire semnificativa procesului de productie si va fi pusa in functiune la sfarsitul anului. Aceasta contribuie la reducerea semnificativa a consumului de energie cu productivitate crescuta si confirma angajamentul nostru privind sustenabilitatea produselor“ a declarat Andrei Popa, Country Sales Manager Romania & SEE Etex Siniat Building Performance.
Industria de constructii este unul dintre cei mai mari consumatori de materie prima, dar si unul dintre cei mai mari producatori de deseuri la nivel global. In acest context, reciclabilitatea materialelor de constructii este esentiala pentru o tranzitie cat mai rapida la o economie circulara si rezilienta. Toate produsele pe baza de ipsos fabricate de Etex Building Performance la Aghiresu, Cluj, se pot recicla si transforma in produse noi ceea ce ofera castiguri semnificative in termeni de eficienta, reducerea deseurilor si decarbonizare.
 
hiltiALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
SSAB
MAKITA
rigips
leviatan
viarom
CONCEPT STRUCTURE
siniat
quadratum
ness project
konsent
theda mar
CDS
SIGM
strabag nivel 1
Arduro
ERBASU CONSTRUCT
BogArt
EDIT-Structural
concelex
Ubitech
noark
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
econet
AICPS_30
ef-de-n
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander