Agenda Constructiilor
Duminica, 14 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - HEIDELBERGCEMENT fuzioneaza cu trei companii locale pe care le controleaza
HEIDELBERGCEMENT fuzioneaza cu trei companii locale pe care le controleaza
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 30 Dec 2019 15:47
HeidelbergCement Romania, subsidiara producatorului german de ciment HeidelbergCement, va fuziona prin absorbtie cu alte trei societati pe care le controleaza la nivel local - Carpat Cemtrans, Carpat Beton Servicii Pompe si Recyfuel. Conform proiectului de fuziune publicat pe site-ul producatorului, fuziunea va deveni efectiva de la 1 aprilie 2020.
"In prezent, Carpat Cemtrans, Carpat Beton Servicii Pompe si Recyfuel se afla sub controlul total al HeidelbergCement Romania, societatea absorbanta si, prin urmare, fuziunea dintre cele patru societati este un proces natural de reorganizare intra-grup", se arata in proiectul de fuziune.
HeidelbergCement deruleaza activitati de productie de ciment si agregate, Carpat Cemtrans activeaza in domeniul transportului cimentului, Carpat Beton Servicii Pompe desfasoara servicii de transport si pompare a betonului, iar Recyfuel este specializata in pre-tratarea si livrarea deseurilor pentru valorificare energetica in fabricile de ciment ale HeidelbergCement Romania.
"Avand in vedere ca activitatile desfasurate in prezent de societatile implicate in procesul de fuziune sunt activitati complementare, centralizarea activitatii celor patru companii la nivelul unei entitati va avea efecte pozitive, respectiv: optimizarea si dezvoltarea activitatilor prin alocarea optima a resurselor necesare si prin monitorizarea si controlul acestora la nivelul HeidelbergCement Romania printr-un management centralizat. Fuziunea va permite gestionarea mai eficienta a fondurilor necesare desfasurarii activitatilor ce urmeaza a fi realizate, prin rationalizarea operatiunilor de investitii, management, productie si comercializare a produselor in cadrul unei singure societati", se mai precizeaza in documentul citat.
Potrivit datelor publice, HeidelbergCement Romania a incheiat anul 2018 cu o cifra de afaceri de 945,7 milioane de lei, iar cele trei societati absorbite au inregistrat un rulaj total de circa 95 milioane de lei.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTAUTODESKVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
BMI_Icopal
Ubitech
CELCO 2020
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
leviatan
hilti
viarom
hidroplasto
rigips
leviatan
strabag nivel 1
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere