Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - HOLCIM Romania: Solutii digitale inovatoare si o noua identitate de brand
HOLCIM Romania: Solutii digitale inovatoare si o noua identitate de brand
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 20 Iun 2024 13:23
Holcim Romania, unul dintre cei mai importanti producatori de materiale de constructii la nivel national, isi continua angajamentul fata de un viitor sustenabil, digital si durabil, prin lansarea a doua noi servicii digitale inovatoare si a unei noi identitati de brand pentru o gama larga de betoane. Sub conceptul „Holcim Betoane. Aducem viitorul mai aproape”, compania isi reafirma misiunea de a construi in armonie cu natura, de a inova constant si de a sprijini economia circulara, contribuind in acelasi timp la digitalizarea industriei constructiilor.
 
Holcim SMARTCast si Holcim SMARTherm, tehnologii digitale pentru constructii trainice
Holcim Romania introduce doua noi servicii digitale in santier pentru optimizarea executiei proiectelor: SMARTCast si SMARTherm. Acestea ofera informatii utile pentru o estimare cat mai precisa a evolutiei rezistentelor sau simularea evolutiei temperaturilor intr-un element din beton in santier, maximizand performantele betonului, pentru constructii mai eficiente si durabile.
„Digitalizarea este un factor esential pentru a raspunde solicitarilor pietei. Oferind informatii exacte la momentul potrivit, tehnologiile digitale permit luarea de decizii rapide pentru a imbunatati performanta unui proiect, atenuand in acelasi timp riscurile. La Holcim, ne angajam sa aducem inovatia in fiecare aspect al activitatii noastre, iar astazi facem un pas important catre viitorul digitalizat al constructiilor. Prin Holcim SMARTCast si Holcim SMARTherm, ne straduim sa oferim constructorilor instrumentele necesare pentru a aborda provocarile actuale si pentru a construi viitorul intr-un mod mai responsabil. Iar prin noua identitate vizuala a betoanelor noastre locale, raspundem nevoilor pietei prin solutii specializate performante”, a declarat Anca Alexandru, Director Divizia Betoane, Holcim Romania.
Printre beneficiile Holcim SMARTCast se numara: timpul economisit, dar si reducerea costurilor, a riscurilor si a emisiilor de carbon, in timp ce avantajele Holcim SMARTherm constau in: formulari de amestecuri optimizate, precum si costuri si riscuri scazute.
Din portofoliul de servicii digitale dedicate betoanelor mai face parte si ClicBeton.ro, care este prima platforma de e-commerce din Romania prin care constructorii sau persoanele fizice pot achizitiona beton online.
 
Branding nou pentru o gama variata de betoane
In plus fata de noile servicii digitale inovatoare, Holcim promoveaza sub o noua identitate o gama larga de betoane locale:
- HPC Tech: Beton de inalta performanta;
- Fluid Tech: Beton pentru cerinte speciale de fluiditate;
- Fiber Tech: Betoane armate dispers cu fibre structurale sau nestructurale;
- Low Perm Tech: Beton cu permeabilitate scazuta;
- Screed Tech: Gama de sape pentru pardoseli uniforme;
- Foam Tech: Beton celular performant;
- Spray Tech: Beton pentru torcretare in proiecte de constructii noi sau de reparatii;
- ViaNova: Solutie pentru suprafete pietonale durabile si permeabile.
Toate betoanele Holcim sunt fabricate intr-un sistem de management triplu certificat ISO si sunt totodata si produse certificate BES 6001, ceea ce le confera constructorilor incredere in calitatea si sustenabilitatea acestora.
Complementar, portofoliul include si solutii cu amprenta redusa de carbon, precum betonul ECOPact. Aceste initiative contribuie la schemele de certificare a cladirilor verzi precum LEED, BREEAM si DGNB.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
leviatan
SSAB
noark
konsent
Arduro
BogArt
ERBASU CONSTRUCT
viarom
quadratum
strabag nivel 1
ness project
CDS
Ubitech
concelex
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
Acvatot 2019
MAKITA
SIGM
siniat
rigips

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
top 500
ef-de-n
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander