Agenda Constructiilor
Sambata, 08 Mai 2021
 
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - Schneider Electric lanseaza Galaxy VL, UPS trifazat compact pentru centre de date
Schneider Electric lanseaza Galaxy VL, UPS trifazat compact pentru centre de date
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 19 Apr 2021 14:39
Schneider Electric, lider in transformarea digitala a managementului si automatizarii energiei, a anuntat lansarea globala a sursei de alimentare trifazate (UPS) Galaxy VL 200-500 kW (400V / 480V), cel mai nou membru al gamei Galaxy. Disponibil la nivel mondial, acest UPS compact ofera un nivel de eficienta de pana la 99% in modul ECOnversion™ ce permite amortizarea integrala a investitiei in termen de doi ani (in functie de model) pentru centre de date medii si mari, dar si pentru facilitatile comerciale si industriale.
Cum chiria pentru spatiile de data center este ridicata, designul compact al Galaxy VL este redus la jumatate din media industriei, respectiv la 0,8 m2. Arhitectura sa modulara si scala-bila permite profesionistilor din centrele de date sa mareasca puterea in mod incremental, de la 200 kW la 500 kW cu module de putere de 50 kW, oferind flexibilitate pentru a creste in functie de cerintele afacerii lor.
Cu Galaxy VL, Schneider Electric introduce Live Swap, o caracteristica noua, care ofera un design touch-safe pe tot parcursul procesului de adaugare sau inlocuire a modulelor de ali-mentare, chiar in timp ce UPS-ul este online si pe deplin operational, asigurand o mai buna continuitate a afacerii, fara intreruperi neprogramate. In plus, designul Touch Safe al Live Swap ofera o protectie sporita angajatilor care nu mai trebuie sa treaca UPS-ul in bypass-ul de intretinere in timpul introducerii sau scoaterii modulelor de alimentare.
„Noul Galaxy VL, eficient din punct de vedere energetic, stabileste un standard foarte ridicat pentru inovatie in domeniul UPS-urilor si este conceput pentru a ne ajuta clientii sa creasca, reducand in acelasi timp amprenta la sol si costurile cu chiria”, a declarat Mustafa Demirkol, VP, 3-Phase Global Offer Management pentru Schneider Electric. „Se aliniaza strategiei noastre care tine cont de cerintele de perspectiva pentru centrele de date si de indeplinirea exigentelor legate de adaptabilitate, rezilienta, eficienta si sustenabilitate. Cel mai nou membru al familiei Galaxy este un produs Green Premium, care ofera performante de top, mentine si umple un segment de piata care in trecut nu era acoperit, in gama de putere medie.”
Principalele avantaje ale noului Galaxy VL:
- Un plus de spatiu pentru a permite cresterile viitoare: Galaxy VL este cel mai compact din clasa sa, cu 50% mai compact decat media industriei, la 0,8 m2, economisind spatiu important. In plus, dulapurile pentru baterii Galaxy Lith-ium-ion ofera economii totale de spatiu de pana la 70% in comparatie cu so-lutiile pentru baterii VRLA.
- Economisiti bani: platforma modulara, scalabila Galaxy VL va permite sa pla-titi pe masura ce cresteti, reducand investitiile CapEx, costurile de operare, consumul de energie si TCO. Mariti puterea instantaneu in trepte de cate 50 kW, de la 200 la 500 kW, fara costuri suplimentare.
- Atingeti obiective de sustenabilitate: pana la 99% nivel de eficienta in modul ECOnversion pentru o amortizare completa a investitiei in termen de doi ani, prin economia de energie (26.280 EUR anual in materie de energie electrica). Produsul Schneider Electric Green Premium, include optiunea pentru baterii Lithium-ion de lunga durata.
- Fiabilitate sporita prin EcoStruxure: prin conectarea Galaxy VL la EcoS-truxure - arhitectura si platforma de sistem, deschisa, interoperabila, cu ca-pacitate IoT, Schneider Electric - operatorii centrelor de date pot beneficia de software si servicii IT EcoStruxure™. Aceste oferte EcoStruxure permit clien-tilor sa monitorizeze, sa gestioneze si sa isi modeleze infrastructura IT si sa beneficieze de asistenta 24/7 oriunde si oricand.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKVideoConfAC-iulTERAPLASTgamma_2021ALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
hidroplasto
Acvatot 2019
rigips
CELCO 2020
hilti
ssab ag antrepriza generala
cv water 2021
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ef-de-n
AHK 2018
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere