Agenda Constructiilor
Marti, 05 Decembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Fereastra IzoElite - powered by Gealan, o fereastra de top realizata de Izotec
Fereastra IzoElite - powered by Gealan, o fereastra de top realizata de Izotec
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 01 Iun 2020 05:15
Fereastra IzoElite - powered by Gealan este o fereastra premium din PVC care ofera utilizatorului o multitudine de avantaje. Aceasta este realizata cu sisteme de inalta calitate si tehnolgie germana de ultima ora, in fabrica Izotec Group. Renumitul producator roman are peste 15 ani de experienta in domeniu si detine certificarea IFT Quality, oferita de institutului german IFT Rosenheim. 
Performante tehnice deosebite pentru fereastra IzoElite
Fereastra IzoElite este realizata cu profile Gealan S9000 cu 6 camere de izolare, armaturi din otel (de la 1.5 mm pana la 2 mm), trei garnituri de izolare (dintre care a treia este flexibila), feronerie Winkhaus (valabila pana la gradul de siguranta RC3) si geam termoizolant dublu/triplu, cu o grosime a pachetului cuprinsa intre 24 mm - 52 mm (54 mm cu tehnica STV).
Primul dintre avantajele deosebite pe care le asigura instalarea ferestrei IzoElite este reprezentat de termoizolatia superioara si posibilitatea de prevenire a condensului. Aceste performante sunt atinse cel mai bine prin utilizarea a trei foi de sticla, a trei garnituri de etansare si a baghetei din aluminiu sau a celei de tip „cald”. Daca la cele trei garnituri de etansare li se adauga si trei foi de sticla, nivelul de izolare fonica atinge un nivel cu 33% mai mare comparativ cu cel al unei fereastre obisnuite. Fereastra IzoElite asigura cel mai inalt grad de siguranta anti-efractie din domeniu (nivelul RC3), chiar si in pozitie deschisa - in cazul ferestrei cu deschidere 3D/perimetrala (RC2). Acest lucru este posibil prin prisma utilizarii unor piese de inchidere realizate, in totalitate, din otel si a manerelor Hoppe ce  detin un mecanism patentat de blocare care face imposibila fortarea lor din exterior. Spre deosebire de modelele clasice care au doua tipuri de deschideri (normala si oscilobatanta), fereastra IzoElite prezinta patru trepte diferite de deschidere, asigurate de microventilatia din feronerie care permite deschiderea lor foarte usoara, fara a permite ploii, zapezii sau frigului sa intre in casa. Atunci cand fereastra IzoElite are deschidere 3D, de 6 mm, care poate fi si automatizata si actionata de la distanta in acelasi timp. Aceasta nu doar ca poate fi lasata deschisa constant pentru un aport permanent de aer proaspat, avand chiar si in aceasta pozitie clasa de siguranta RC2. Fereastra IzoElite este realizata cu tehnologia AcrylColor (aceasta foloseste sticla acrilica in locul vopselei obisnuite) si balamale ascunse si rezistente la coroziune care ii asigura posibilitati multiple de design si fiabilitate superioara in timp. Pentru informatii suplimentare, www.izotec.ro                      
 
 
Solicita informatii suplimentare
 
 
 
    
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
MAKITA
noark
FRONTALE
rigips
viarom
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
leviatan
BALTIC
theda mar
leviatan
Acvatot 2019
grundfos
CONCEPT STRUCTURE
CDS
Ubitech

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
BA 2023
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu