Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Neakaisa.ro lanseaza Rune, brandul propriu de produse sanitare
Neakaisa.ro lanseaza Rune, brandul propriu de produse sanitare
Produse & Tehnologii Publicat de AG&F 05 Iun 2024 15:04
Neakaisa.ro, business online cu obiecte sanitare si produse pentru amenajarea casei, lanseaza prima gama de produse marca proprie – Rune. De la crearea brandului, pana la selectia, productia si listarea produselor, investitia totala se ridica la peste 150.000 euro. Compania estimeaza ca noua gama va contribui cu 2-3% la cifra de afaceri pana la sfarsitul acestui an, urmand ca pana in 2030 aceasta sa genereze circa 10% din veniturile Neakaisa.ro. 
Inspirata din mitologia nordica, gama Rune va cuprinde obiecte sanitare - lavoare, vase de toaleta, bideuri, cazi freestanding, rigole si ventile, urmand sa fie completata si cu paravane de dus walk-in si alte verticale in timp. Pe langa atributele de design, care includ dimensiuni populare pentru baile din Romania si forme cat mai ergonomice pentru eficientizarea spatiului, noua gama este conceputa tinand cont si de calitatea si durabilitatea produselor.
“Lansarea Rune a venit ca un pas natural in dezvoltarea business-ului. Am inceput ca magazin online, ne-am consolidat pozitia in piata, am deschis primul showroom, iar acum dezvoltam propriul brand de produse sanitare.
 
 
Planul pentru lansare a inceput sa prinda contur inca din 2020, cumva simtind nevoia unor produse cu design deosebit, preturi echilibrate si calitate peste medie. De atunci am inceput sa schitam nevoile pietei si sa lucram la categoriile si gamele de produs”, explica Laura Sardescu, Co-fondator Neakaisa.ro.
Produsele Rune sunt alese de specialistii Neakaisa.ro in functie de trendurile actuale si de nevoile specifice ale pietei din Romania, in special, in materie de dimensiuni, design si functionalitate. Stilul scandinav, dezvoltat din mitologia nordica, se caracterizeaza prin elemente care, pe langa asigurarea confortului, imbunatatesc starea de spirit – misticism, conectare la sine si armonizarea cu mediul inconjurator.
Designul scandinav reprezinta un palier important in portofoliul Neakaisa.ro, aliniindu-se cu valorile companiei de a gasi produse reprezentative unui stil de viata cat mai echilibrat, cu accent pe pauze binemeritate si momente de liniste. 
 
 
10% la cifra de afaceri pana in 2030
Pentru anul curent, Neakaisa.ro preconizeaza ca noua gama de produse va contribui cu circa 2-3% la cifra de afaceri, urmand ca acest procent sa creasca progresiv in urmatorii ani. In functie de planurile de dezvoltare, in 5 ani ar trebui sa se stabilizeze la 8%, iar pana in 2030 sa contribuie cu aproximativ 10% la veniturile companiei.
 
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
konsent
SSAB
BogArt
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
Acvatot 2019
rigips
concelex
noark
viarom
Ubitech
leviatan
EDIT-Structural
theda mar
ness project
siniat
SIGM
quadratum
CDS
Arduro
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander