Agenda Constructiilor
Joi, 25 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - WETTERBEST: Accesoriile, esentiale pentru o structura durabila si un montaj corect
WETTERBEST: Accesoriile, esentiale pentru o structura durabila si un montaj corect
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 13 Iul 2021 10:55
Wetterbest pune accentul pe tipul de materie prima folosit la realizarea produselor sale si utilizeaza otelul, un material reciclabil, care permite utilizarea de finisaje superioare, cum este SUPREM 50, asigurand cea mai mare rezistenta la raze ultraviolete, chiar si la altitudini mari sau in zone cu salinitate mare, si cea mai mare rezistenta la coroziune, conform normativelor. Datorita faptului ca finisajul are o grosime de 50 microni, ii confera cea mai mare rezistenta la zgariere, dintre toate protectiile pe baza de vopsea existente in piata, fiind adaptabil la prelucrarea in conditii extreme si in timpul manipularilor mecanice. Toate aceste specificatii ii permit producatorului sa ofere garantii extinse pentru acest produs, 50 de ani garantie la coroziune, de exemplu. Nu este de neglijat si aspectul unic, asigurat de acest tip de finisaj, prin prisma aspectului usor mat texturat, care il diferentiaza de celelalte protectii existente, cat si aplicabilitatea lui pe toate profilele din portofoliul Wetterbest. 
"Ca in orice constructie a unei cladiri, accesoriile sunt vitale in definirea unei structuri durabile si asigurarea unui montaj corect. Invelitoarele alese pentru realizarea acoperisului casei trebuie sa fie adaptabile si sa tina cont de aspecte precum tipul constructiv, pante ale acoperisului, zona geografica cu specificatiile ei, de temperatura si precipitatii. Desigur este important si designul, dar si modul in care acestea se incadreaza intr-un plan urbanistic, tinand cont de tipul constructiei, daca aceasta este noua, in reabilitare sau o cladire-monument", puns reprezentantii Wetterbest.
In vederea cresterii duratei de viata a cladirii, specialistii recomada utilizarea de solutii optimizate, sustenabile, care ofera siguranta. Pentru ventilarea straturilor acoperisului si protejarea casei de actiunea condensului, compania propune utilizarea membranelor anticondens, impreuna cu accesoriile de inchidere si siguranta, cum ar fi sortul de jgheab, coama profilata (care inchide zonele de intersectie ale planurilor unui acoperis) si sistemele de parazapada care faciliteaza topirea controlata a zapezii si impiedica distrugerile cauzate de ea. Desigur, pe lista de cumparaturi ar trebui trecute si elementele de fixare, care presupun suruburi speciale, si elementele de ventilare. 
"Folosirea materialelor de calitate la dezvoltarea constructiilor rezidentiale este o garantie a faptului ca, pe langa un montaj corespunzator, constructiile vor avea parte de rezistenta, o durata mai lunga de viata si se vor comporta optim la actiunea factorilor de mediu. De asemenea, integrarea unor materiale din surse regenerabile sau cu flux de reutilizare, in constructii, poate oferi cladirilor si un caracter de sustenabilitate. Mai mult, proprietarii se vor putea bucura de o calitate a vietii mai bune, prin folosirea unor materiale de calitate, care nu contin compusi si aditivi, cum ar fi azbestul, substante care se regasesc in materialele de calitate indoielnica. De aceea, este esential in achizitionarea materialelor pentru constructii sa tinem cont de anumite caracteristici, cum ar fi modul in care se comporta acestea la anumite conditii de mediu sau la situatii extreme, ca incendiile. Totodata, produsele durabile ofera siguranta unei case «sanatoase» care contribuie la starea de bine a proprietarilor", explica specialistii Wetterbest.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
konsent
Ubitech
EDIT-Structural
strabag nivel 1
SSAB
ERBASU CONSTRUCT
viarom
SIGM
MAKITA
ness project
Acvatot 2019
CDS
leviatan
noark
quadratum
concelex
Arduro
rigips
BogArt
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
siniat

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
econet
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander