Agenda Constructiilor
Vineri, 10 Iulie 2020
Home - Stiri - Utilaje & Echipamente - HILTI ROMANIA acceseaza noi segmente conexe pietei de constructii
HILTI ROMANIA acceseaza noi segmente conexe pietei de constructii
Utilaje & Echipamente Publicat de Elena Icleanu 27 Iul 2017 11:28
Afacerile Hilti Romania, companie specializata in furnizarea de scule electrice profesionale pentru constructii si instalatii, s-au stabilizat la circa 10 milioane de euro in ultimii ani, pentru 2017 fiind estimata o crestere considerabila a vanzarilor. In prezent, societatea detine doua showroom-uri Hilti in Bucuresti, (str. Vasile Lascar, respectiv str. Nerva Traian), si un altul in Cluj-Napoca, planurile companiei pentru viitor vizand deschiderea mai multor centre in tara. La nivel national, compania promoveaza o gama variata de produse, oferta firmei fiind bazata, pe scule electrice cu acumulatori ce utilizeaza tehnologia Li-Ion, sisteme de ancorare, sisteme de instalatii, protectie pasiva la foc si pe segmentele de combipercutoare si demolatoare. Potrivit datelor companiei, cererea din constructii a continuat sa creasca in special pe segmentul de cladiri, tendinta de evolutie a Hilti urmand-o pe cea generala din constructii. Incepand cu 2016, Hilti si-a creat o noua divizie de vanzari specializata pe sectorul de energie si industrie, parte importanta in strategia de abordare a pietei constructiilor.
"Lansam peste douazeci de produse inovatoare pe an, din gama sistemelor de ancorare, combipercutoarelor, sistemelor cu acumulatori si de instalatii, urmand ca in perioada urmatoare sa mai lansam si alte tipuri de scule, din alte game de produse, cum ar fi cele pentru gaurire si demolare, sisteme de masurare etc. Vom avea si o surpriza legata de un produs cu totul nou in gama Hilti, care va fi disponibil pe site-ul nostru in curand. Printre cele mai noi echipamente introduse pe piata locala se afla: cel mai nou combipercutor TE 60-ATC, surubelnitele SF 6(H) - A22, pistolul revolutionar pentru fixare directa BX3, dar si rasina chimica HIT-RE 500 V3. Insa toate acestea va invitam sa le descoperiti pe site-ul www.hilti.ro", a declarat Mauro Daga, directorul de marketing al Hilti Romania.
 
Echipamentele Hilti, utilizate pe cele mai mari santiere din Romania
In ultimii ani, compania s-a implicat in executia unor proiecte de referinta, cum ar fi cladirea Sky Tower, centrele comercial Promenada Mall si Mega Mall sau ansamblul de birouri Bucharest One, din Capitala dar si in realizarea unor proiecte de referinta din tara, cum ar fi diverse unitati de productie Pirelli din Slatina, Continental (Sibiu, Timisoara), baza NATO de la Deveselu, laser-ul de la Magurele etc.
Anul acesta, Hilti Romania a ...

Pentru a continua lectura articolului in format complet
va rugam sa optati pentru
AUTENTIFICARE sau ABONARE STIRI

Va multumim! 

 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelCOVID-19bluebeamVideoConfAC-iulAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
CELCO 2020
Acvatot 2019
rigips
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
elmas 2017

Parteneri

HABITAT
hilti
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
AICPS_30
AHK 2018
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere