Agenda Constructiilor
Sambata, 06 Iunie 2020
Home - Stiri - Actualitatea interna - Allianz-Tiriac sustine lupta impotriva Covid-19 printr-o donatie de 80.000 euro
Allianz-Tiriac sustine lupta impotriva Covid-19 printr-o donatie de 80.000 euro
Actualitatea interna Publicat de Stelian DINCA 10 Apr 2020 13:34
Allianz-Tiriac Asigurari sustine eforturile de combatere a noului coronavirus, prin dotarea cu cinci aparate ATI in valoare de 80.000 de euro a spitalului modular - construit de asociatia „Daruieste Viata” in curtea Spitalului Elias din Bucuresti pentru tratarea cazurilor grave de COVID-19 - precum si a unor spitale din tara.
„Allianz-Tiriac este unul dintre cei mai importanti actori din piata de asigurari din Romania, una dintre primele linii de aparare impotriva riscurilor de orice natura, dar si cea mai mare companie de asigurari de sanatate, astfel ca intelegem pe deplin impactul acestei pandemii si implicatiile asupra sanatatii publice. Ne aflam in mijlocul unei crize fara precedent si avem nevoie de solutii rapide pentru a salva cat mai multe vieti. Ne-am alaturat luptei contracronometru impotriva noului coronavirus si initiativei de a investi concret in dezvoltarea infrastructurii medicale prin dotarea cu cinci aparate ATI pentru a oferi o sansa in plus la viata pacientilor aflati in stare grava”, a declarat Virgil Soncutean, CEO al Allianz-Tiriac.
Asociatia „Daruieste Viata” a inceput constructia unui spital modular in curtea Spitalului Elias din Bucuresti, unde vor fi tratate cazurile grave de imbolnavire cu COVID-19. Spitalul va trata pacientii cu COVID-19 in stare critica, obiectivul fiind izolarea acestora si prevenirea transmiterii virusului altor pacienti aflati in stare grava si tratati in sectiile ATI ale spitalelor existente. Doua dintre cele cinci aparate ATI vor fi directionate catre spitalul modular, iar trei vor ajunge la spitale din tara.
De asemenea, Allianz-Tiriac va sprijini strangerea de fonduri intr-un cont dedicat Daruieste Viata, invitandu-si angajatii, colaboratorii si partenerii sa doneze si sa-i ajute astfel in lupta impotriva noului coronavirus pe super-eroii acestor zile: medicii si personalul medical.
Prima donatie in acest sens, in valoare de 5.000 de euro, a fost facuta deja de Allianz-Tiriac Pensii Private. Sumele directionate voluntar in acest cont vor fi utilizate pentru achizitia de echipamente medicale de protectie pentru personalul medical din spitale de urgenta din tara.
“In aceste zile ne punem speranta in profesionalismul medicilor. Dar pentru ca ei sa-si poata indeplini misiunea au nevoie si de ajutorul nostru. Orice gest de solidaritate conteaza si are puterea de a face diferenta”, a afirmat Virgil Ichim, CEO al Allianz-Tiriac Pensii Private.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

TeraSteelC4E FORUMbluebeamACADCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere