Agenda Constructiilor
Vineri, 10 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Actualitatea interna - PFA care si-au intrerupt activitatea vor beneficia de o indemnizatie de 2.230 de lei
PFA care si-au intrerupt activitatea vor beneficia de o indemnizatie de 2.230 de lei
Actualitatea interna Publicat de Elena Icleanu 24 Mar 2020 13:35
PFA-urile si intreprinderile individuale care si-au intrerupt activitatea ca urmare a decretarii starii de urgenta vor beneficia de o indemnizatie fixa de 2.230 de lei/ luna, la nivelul unui salariu minim brut, pe intreaga perioada in care starea de urgenta se va mentine, a anuntat Ionel Danca, seful Cancelariei premierului.
"Am promis masuri de sprijin economic pentru cei afectati de criza COVID-19 si ne tinem de cuvant. Nu lasam pe nimeni in urma, inclusiv PFA-urile si intreprinderile individuale sau familiale, indiferent daca au contribuit sau nu la fondul de somaj. Pentru alte forme de angajare decat contractul individual de munca, am prevazut in OUG nr. 30/2020 categoria de beneficiari «alti profesionisti» care, daca si-au intrerupt activitatea comerciala pe perioada starii de urgenta, vor primi o indemnizatie fixa la nivelul unui salariu minim brut pe economie", a scris Ionel Danca ieri, pe pagina sa de Facebook.
Cancelarul a mai precizat ca Guvernul va continua consultarile cu cei afectati economic de epidemia de coronavirus si ca va veni cu noi reglementari pentru toate categoriile, intreprinderi si activitati profesionale (intreprinderi mari, activitati culturale, sportive, ONG-uri) care si-au intrerupt activitatea partial sau integral ca urmare a masurilor impuse de starea de urgenta.
 
TeraSteelCOVID-19ALLBIMACAD
COVID-19
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice


SONDAJ de OPINIE - Agenda Constructiilor & Fereastra
Impactul pandemiei Covid-19 pentru industria de constructii si domeniile conexe

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere