Agenda Constructiilor
Joi, 28 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - NUSCO numeste un inginer constructor ca Director de Dezvoltare pentru Romania
NUSCO numeste un inginer constructor ca Director de Dezvoltare pentru Romania
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 31 Ian 2023 14:26
Nusco Imobiliara continua implementarea planului sau de dezvoltare prin cresterea echipei, recrutandu-l pe Sorin Dumitrascu in functia de Director de Dezvoltare. Dumitrascu are o experienta de peste 30 ani in managementul constructiilor si a contribuit cu expertiza sa in dezvoltarea si livrarea mai multor proiecte de succes, atat la nivel local, cat si international.
De profesie Inginer Constructor, de-a lungul carierei sale, Dumitrascu a gestionat peste 25 de proiecte mari, atat in Romania, cat si la nivel global - acoperind proiecte de la infractructura si pana la dezvoltari rezidentiale, de birouri sau chiar stadioane de cupa mondiala.
“Imi doresc sa continui ce am invatat in toata cariera mea, sa produc calitate si sa-mi folosesc experienta pentru dezvoltarile Nusco Imobiliara, iar faptul ca ma aflu intr-o etapa de maturitate profesionala, va ajuta la gestionarea mai multor santiere, in paralel. Acest rol acopera o activitate complexa, fiind aproape de proiect inca de la faza de concept si pana la livrare: partea de executie bugetara a proiectelor, administrarea proiectelor si managementul constructiilor”, a declarat Sorin Dumitrascu, Director de Dezvoltare, Nusco Imobiliara.
Aceasta este o noua pozitie in cadrul companiei si este dedicata tuturor dezvoltarilor companiei.
“O recrutare de un asemenea calibru ne va ajuta sa ne crestem portofoliul intr-un ritm si mai bun, datorita unei coordonari cu o experienta atat de vasta si am incredere ca Sorin va excela in activitatea sa. Noi investim in mod costant la formarea profesionala a echipei noastre si suntem in continua cautare de profesionisti de top“, spune Michele Nusco, CEO, Nusco Imobiliara.
Cu 25 de ani de experienta pe piata locala, Nusco Imobiliara este un jucator de referinta in dezvoltarea rezidentiala si comerciala din Romania. Nusco Imobiliara a dezvoltat si livrat cu succes proiecte importante pe piata locala: Premio - ansamblu de tip rezidential premium boutique; complex rezidential CITTA Park; cladirea de birouri Nusco Towers; cladirea de birouri Caramfil; cladirea de birouri Floreasca One; cladirea de birouri Floreasca Two; Parcul Comercial Pipera, Nusco City Faza 1A; Nusco City Faza 1B - aproape de finalizare; Nusco City Fazele 2 si 3, pregatite pentru lansare si in pregatire finala pentru dezvoltarea celui mai nou ansamblu de vile din Nordul Capitalei - Nusco Homes.
 
man and machineALLBIMVideoConfAC-iulhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
MAKITA
Ubitech
CDS
leviatan
theda mar
rigips
Acvatot 2019
grundfos
viarom
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
strabag nivel 1
noark
BALTIC

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
BA 2023
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica