Agenda Constructiilor
Marti, 27 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - VICTOR CONSTRUCT: Lucrari de extindere a tribunalelor din Gorj si Covasna
VICTOR CONSTRUCT: Lucrari de extindere a tribunalelor din Gorj si Covasna
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 29 Dec 2016 12:35
Victor Construct - Botosani, una dintre cele mai mari companii din zona Moldovei, va realiza lucrarile de extindere a tribunalului din Targu Jiu (judetul Gorj). Contractul, in valoare de 11,5 milioane de lei (inclusiv TVA), constructia unei cladiri noi (P+4E+M), ce va fi amplasata pe str. Tudor Vladimirescu nr. 34, din Targu Jiu (foto). "Proiectul propune extinderea actualului sediu, in zona de sud a incintei, legatura dintre cele doua constructii realizandu-se prin intermediul podestelor intermediare ale scarii centrale existente, care vor fi, conform expertizei tehnice, dezafectate, refacute si supraetajate, asigurand astfel accesul la toate cele sase niveluri ale cladirii. Extinderea va avea un regim de inaltime P+4E+M partial", se arata in documentatia tehnica a investitiei, realizata de atelierul de arhitectura Atrium, din Targu Jiu.
Fundatia cladirii va fi realizata din beton armat, iar structura de rezistenta va fi din cadre din beton armat dispuse pe directii ortogonale. Acoperisul va fi de tip sarpanta din lemn si, partial, planseu inclinat din beton armat, invelitoarea fiind din tigla de tip solzi din beton. Compartimentarile interioare si inchiderile exterioare vor fi din BCA. Cladirea va include birouri, 8 sali de consiliu, spatii pentru registratura si arhiva, spatii tehnice, grupuri sanitare, circulatia pe verticala urmand a se realiza cu doua ascensoare cu capacitati de trei persoane, precum si cu un lift amplasat in zona de legatura dintre cele doua constructii, cu o capacitate de 8 persoane.
Dupa finalizarea investitiei, Tribunalul din Targu Jiu, ce dispune actualmente de o suprafata desfasurata de 6.286,7 mp, se va extinde cu o arie totala de 2.256 mp. Fondurile necesare executiei provin de la Guvern, prin bugetul Companiei Nationale de Investitii (CNI).
La finele lunii august a.c., Victor Construct si-a mai adjudecat de la CNI un contract de aproape un milion de lei (inclusiv TVA) ce presupune executia unor lucrari suplimentare la extinderea tribunalului din Sfantu Gheorghe (judetul Covasna), obiectiv situat pe str. Kriza Janos nr. 2. Lucrarile vizeaza completarea instalatiei de detectie si alarmare la incendiu cu echipamente de limitare a propagarii focului, precum si schimbarea solutiilor tehnice privind centrala termica a obiectivului, prin achizitia unei centrale performante, cu randament ridicat, care sa corespunda normelor actuale de exploatare si eficienta energetica.
***
Victor Construct a incheiat anul 2015 cu afaceri totale de 115,5 milioane de lei (circa 25,5 milioane de euro), in crestere cu 37,6% fata de nivelul din 2014. Totodata, profitul net s-a majorat cu 4%, pana la 3,11 milioane de lei, in timp ce numarul de angajati ai societatii s-a mentinut, in medie, la 225 de persoane, conform datelor publice. In primele sase luni ale acestui an, compania a contractat lucrari publice in valoare de circa 30 milioane de lei (fara TVA). Pe langa executia de lucrari, compania este specializata in productia de betoane (fabricate in 5 statii amplasate in zona de est a tarii) si sape, de elemente din pavaj, tuburi si camine din beton, agregate si tamplarie din PVC.
 
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
top 500
MAKITA
leviatan
top 500
strabag nivel 1
Ubitech
viarom
concelex
FRONTALE
Acvatot 2019
CDS
top 500
rigips
noark
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu