Agenda Constructiilor
Joi, 30 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - ORBANSOFT: Crestere a cotei serviciilor de asistenta, in detrimentul licentelor noi
ORBANSOFT: Crestere a cotei serviciilor de asistenta, in detrimentul licentelor noi
Arhitectura & Proiectare Publicat de Elena Icleanu 09 Nov 2015 08:15

Furnizorul de aplicatii software specializate pentru executia de tamplarie termoizolanta Orbansoft, ce livreaza la nivel national versiunile programului Fenestra, a inregistrat o stabilizare a vanzarilor din primele noua luni din 2015 la nivelul anului trecut, ponderea actualizarilor si serviciilor de asistenta tehnica majorandu-se in defavoarea livrarii de licente noi. In prezent, compania - cu sediul in Sfantu Gheorghe (judetul Covasna) - are peste 7.000 de licente livrate in intreaga tara, pentru care asigura suportul tehnic. Unul din obiectivele Orbansoft in perioada urmatoare este reprezentat de actualizarea tuturor licentelor furnizate la cea mai recenta versiune a programului - Fenestra 2000 -, pentru ca toti utilizatorii sa beneficieze de imbunatatirile aduse aplicatiei. "Noutatile pe care le-am adus anul acesta grupului de programe Fenestra sunt reprezentate de introducerea unor noi posibilitati in urmarirea ofertelor, comenzilor si gestiunea documentelor electronice, imbunatatirea performantei in optimizarea debitarilor de profile, introducerea de noi aplicatii pentru gestiunea procesului de taiere a sticlei si panelurilor. Am finalizat si sistemul de urmarire si control al productiei cu coduri de bare, denumit «Fenestra Factory», care este disponibil in doua variante, folosind calculatoare de tip desktop, echipate cu scanere de coduri de bare sau tablete cu sistem de operare Android. Aceste doua solutii pot fi utilizate si simultan, in functie de suma investita pentru implementare. Avantajul sistemului consta in controlul executiei si eliminarea hartiei din procesul de fabricatie, iar varianta disponibila pentru tabletele cu Android ofera o alternativa economica pentru implementarea acestuia", a declarat Orbán János, administratorul Orbansoft.

 

Planuri de extindere a gamei de programe in alte segmente de constructii

Din 2016, conducerea companiei si-a propus extinderea gamei de programe si la alte domenii de activitate de pe piata de constructii. "Pregatim deja un program pentru calculul teraselor plane, respectiv pentru configurarea amenajarilor interioare cu parchet si lambriuri. O alta aplicatie pe care o vom lansa anul viitor va fi destinata exclusiv producatorilor de jaluzele si sisteme de umbrire. De asemenea, suntem in curs de finalizare a unui program nou pentru gestiunea stocurilor, care va fi mai performant decat cel actual si se poate utiliza atat cu programul Fenestra, cat si independent", a mai spus administratorul Orbansoft.

In 2015, compania a lansat o promotie pentru sustinerea clientilor in cresterea vanzarilor acestora, detalii despre acest proiect fiind disponibile pe website-ul furnizorului.

***

In prezent, grupul de programe Fenestra, furnizat de Orbansoft, include aplicatii destinate ofertarii si executiei tamplariei din PVC, aluminiu si lemn stratificat, reprezentand o solutie optima pentru fiecare producator din domeniu, in functie de volumul de productie. Compania asigura inclusiv o varianta gratuita a programului Fenestra, disponibila aici!
 
hiltiman and machineVideoConfAC-iulALLBIMTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
BMI_Icopal
leviatan
Acvatot 2019
CDS
viarom
BALTIC
CELCO 2020
theda mar
MAKITA
rigips
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023