Agenda Constructiilor
Luni, 26 Octombrie 2020
GRUNDFOS
PAGINA PERSONALIZATA


GSE PROIECTE TURNKEY

GSE PROIECTE TURNKEY

Adresa: Str. Avrig nr. 12, Ap. 3.1, Et. 2, Bucuresti, S2
Telefon: 031/425.58.32
Fax: 031/425.58.34
E-mail: astolca@gsegroup.com
Web site: www.gsegroup.com
Domenii: Antreprenori si firme de constructii
Descriere activitate
Contractor General cu vasta experienta in domeniul constructiilor industriale, logistice, comerciale, birouri, centre de cercetare.
Prezentare companie/institutie
GSE DESIGN & BUILD: Venituri anuale estimate la 10 milioane de euro
 
Subsidiara din Bucuresti a concernului GSE Group (Franta) abordeaza, in egala masura, proiecte industriale (hale de productie / depozitare) si comerciale, precum si civile, cum ar fi spatiile de birouri, centrele de cercetare sau unitatile cu profil sanitar. In prezent, compania lucreaza la finalizarea fabricii detinute de holdingul american Plexus, in Oradea.
 
 
 
 
Nicolae Popa (41 de ani )
Functia/Institutia: director comercial, GSE Design & Build;
Experienta profesionala: 15 ani in domeniul constructiilor.
 
- Care sunt perspectivele de adjudecare a unor contracte noi?
- Actualmente ne aflam in discutii cu mai multi investitori, in legatura cu oportunitatea implementarii unor proiecte deosebite, insa decizia finala apartine clientilor utilizatori si dezvoltatorilor, care sunt inca destul de precauti. Clientii societatii noastre sunt cu precadere firme de talie internationala. Astfel, in conditiile in care fluxul de investitii straine s-a diminuat semnificativ si continuu in ultimii cinci ani, iar pentru 2013 estimam o noua scadere - de circa 35% fata de anul trecut -, perspectivele nu sunt inca pozitive. Multe obiective au fost anulate, altele s-au amanat, iar cele care au fost continuate au fost redimensionate in sensul reducerii suprafetelor. In general, participam la licitatii si la negocieri directe cu dezvoltatori sau utilizatori finali din domeniile industrial, de retail sau de birouri, marja de concretizare a proiectelor in raport cu cea de ofertare fiind de circa 10%.
- Cum vor evolua afacerile companiei in conditiile actuale de piata?
- Anul curent este foarte asemanator cu 2009 din punct de vedere al incertitudinii pietei si al indeciziei investitorilor de a initia proiecte noi. Din nefericire, sfarsitul de an nu anunta schimbari pozitive pentru 2014 care, pe langa faptul ca este o perioada electorala, poate aduce noi conflicte la nivel politic, ce vor genera anulari sau amanari suplimentare ale investitiilor. Societatea noastra a accesat piata autohtona in anul 2008, odata cu instalarea crizei economice la nivel intern. Intre timp, am reusit sa finalizam o serie de obiective importante, astfel incat in 2012 inregistram o cifra de afaceri de 17 milioane de euro. Cu toate acestea, avand in vedere cele mentionate, pentru anul in curs estimam venituri de circa 10 milioane de euro si speram la o mentinere a acestei valori in viitor daca piata va continua sa se deterioreze.
- Mentionati principalele aspecte negative pe plan intern.
- Cel mai suparator aspect in contextul actual este reprezentat de lipsa de actiune a Guvernului in ceea ce priveste atragerea si incurajarea unor noi investitii in Romania. Mai mult, a fost desfiintata inclusiv institutia de resort in acest sens, in prezent neexistand un “One Stop Shop” unde un investitor strain interesat de Romania sa poata primi toate informatiile necesare, sa fie stimulat sa ia o decizie de a investi si sa fie ajutat in demersurile sale de demarare a operatiunilor locale.

GSE DESIGN & BUILD: Annual revenues estimated at 10 million EUR
The Bucharest subsidiary of the corporation GSE Group (France) addresses equally industrial projects (production / storage halls) and commercial and civil spaces such as offices, research centers or health units. GSE guarantees the price of the construction, the final term of the execution and the quality of the work regardless of the region in which the investment takes place, accompanying their traditional clients in their international development. Currently, the company is at the stage of completion of some further work in the factory owned by the American holding Plexus in Oradea.
(articol aparut in Agenda Constructiilor, editia noiembrie/decembrie 2013 )

Produse & tehnologii

Stiri & Comunicate

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
elmas_1octCOVID-19VideoConfAC-iulALLBIMAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
ssab ag antrepriza generala
rigips
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
strabag nivel 1
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
econet
AHK 2018
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere