Agenda Constructiilor
Vineri, 26 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Info-Santiere - ONE Verdi Park ajunge la cota zero si va fi finalizat in 2021
ONE Verdi Park ajunge la cota zero si va fi finalizat in 2021
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 06 Iul 2020 12:16
Proiect mixt construit de One United Properties intr-o zona cu perspective importante de dezvoltare, One Verdi Park ajunge la cota zero. Constructia acestui proiect multifunctional a fost demarata in toamna anului 2019 si are termenul de finalizare stabilit in ultimul trimestru al anului 2021.  
Amplasat in partea de Nord a Bucurestiului, pe Str. Barbu Vacarescu, One Verdi Park este format din doua turnuri, unul de birouri si unul rezidential, de 77 de metri inaltime, cu vederi panoramice asupra lacurilor Floreasca si Tei, turnuri unite de un spatiu comercial la parter. Turnul rezidential de la One Verdi Park impreuna cu cel mai mare turn de la One Mircea Eliade (componenta rezidentiala a proiectului One Floreasca City) vor reprezenta cele mai inalte blocuri de locuinte exclusiviste din Bucuresti.
Proiectul va avea o suprafata totala de 60.000 mp, distribuiti astfel: 19.000 mp subsoluri cu peste 480 de locuri de parcare, 21.000 mp inchiriabili pentru birouri, 16.000 mp pentru cele 134 de apartamente exclusiviste si 4.000 mp spatii comerciale la parter. Turnul rezidential va fi una dintre cele mai inalte cladiri de apartamente landmark din Capitala, in vreme ce turnul office reprezinta o solutie pentru companiile in cautare de reprezentativitate, avand o pozitie dominanta, cu vedere unica asupra parcului Verdi si lacului Floreasca. Ambele turnuri vor respecta filosofia One de a oferi cladiri exclusiviste, care respecta cerintele Green si LEED pentru cladiri ecologice, iar turnul de birouri va targeta certificarile LEED Platinum v4 si WELL.
"One Verdi Park este un proiect mixt care se dezvolta intr-o zona cu potential mare, o zona consacrata atat pentru segmentul office, cat si pentru cel comercial si rezidential. Odata cu atingerea cotei zero dezvoltarea proiectului avanseaza, ceea ce ne permite livrarea sa mai devreme decat termenul initial pe care ni l-am asumat, la finele lui 2021. Lucram cu un contractor foarte eficient din Turcia, iar in acest moment suntem chiar cu patru saptamani inaintea programului bugetat initial, ritm care ne poate permite sa finalizam chiar inainte de termen. Pe fondul trendului de eficientizare a timpului in marile aglomerari urbane, proiectele mixte care ofera atat locuinte, cat si spatii de lucru in aceeasi zona castiga teren. Clientii cauta dezvoltari mixte care sa le ofere cat mai multe facilitati, de la casa, la birou, market, restaurant, pentru ca toate acestea salveaza timp. Dezvoltarea acestui proiect a inceput in toamna lui 2019 si deja 50% din unitatile locative au fost precontractate. One Verdi Park va fi unul dintre proiectele landmark ale orasului, o dezvoltare de referinta, asemenea lui One Floreasca City, pe o piata imobiliara dinamica cum este cea de la noi", spune Beatrice Dumitrascu, VP Residential Division One United Properties. 
Cele doua cladiri ale proiectului One Verdi Park sunt prevazute cu lobby de 5,30 m inaltime, cu finisaje premium realizate din placaje din piatra naturala, iar peretii vor prezenta zone de beton aparent si placaje din cupru si lemn. Designul contemporan al lobby-ului va fi semnat de Lemon Interior Design si va aduce o nota eleganta si cosmopolita intrarii in cladire.   
Accesul in acest complex se va realiza din Strada Barbu Vacarescu, iar zona exterioara dinspre bulevard va fi tratata ca spatiu pietonal, compus din circulatii pietonale, spatii verzi si spatii de recreere, in timp ce zonele ramase libere la nivelul terenului amenajat, in afara zonei de circulatie auto, vor fi amenajate ca circulatii pietonale si spatii verzi. Zona in care este amplasat proiectul - intersectia dintre Str. Barbu Vacarescu - Str. Glodeni - Str. Gheorghe Titeica - beneficiaza de acces rapid si statie de autobuz, tramvai de mare viteza si taxi. In proiect este prevazuta amenajarea de spatii verzi in proportie de minimum 30% din suprafata totala a terenului.
Conceptul One Verdi Park se inscrie in strategia companiei de a dezvolta proiecte multifunctionale, asa cum sunt si One Cotroceni Park sau One Floreasca City, in contextul unui interes accentuat pentru revitalizarea fostelor platforme industriale ale Bucurestiului, dar si al preocuparii crescute a oamenilor pentru imbunatatirea calitatii mediului de trai si de lucru.  
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
Acvatot 2019
viarom
CONCEPT STRUCTURE
rigips
Ubitech
siniat
ness project
concelex
theda mar
leviatan
noark
CDS
quadratum
MAKITA
strabag nivel 1

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
econet
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander