Agenda Constructiilor
Sambata, 06 Iunie 2020
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - HEIDELBERGCEMENT: Nu avem intreruperi in lantul de aprovizionare si productie
HEIDELBERGCEMENT: Nu avem intreruperi in lantul de aprovizionare si productie
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 18 Mar 2020 11:08
Producatorul de ciment HeidelbergCement isi asigura angajatii, clientii si partenerii ca activitatea societatii se deruleaza in mod normal si ca in acest moment activitatea de productie si aprovizionare nu este intrerupta.
"In contextul raspandirii la nivel global a infectiei cu coronavirus (COVID-19), principala noastra preocupare la HeidelbergCement Romania o reprezinta asigurarea continuitatii operatiunilor, in conditiile mentinerii sanatatii si sigurantei propriilor angajati, precum si a clientilor, furnizorilor si partenerilor nostri. In prezent, activitatea societatii noastre se deruleaza in mod normal si pentru moment nu avem intreruperi in lantul de aprovizionare si productie", precizeaza reprezentantii companiei.
Conducerea HeidelbergCement Romania mai precizeaza ca producatorul isi respecta obligatiile contractuale agreate dar, in acelasi timp, monitorizeaza felul in care situatia evolueaza, adaptandu-se recomandarilor si dispozitiilor primite din partea autoritatilor.
"In cadrul societatii au fost luate masurile necesare pentru a reduce riscurile, in linie cu toate recomandarile autoritatilor sistemului de sanatate publica, fiind adoptate masuri specifice, cu aplicabilitate imediata. Angajatii nostri sustin si depun toate eforturile pentru derularea in bune conditii a activitatilor operationale din toate ariile noastre de activitate, respectand regulile si recomandarile de limitare a propagarii COVID-19", mai arata conducerea HeidelbergCement, in mesajul sau.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADC4E FORUMCOVID-19TeraSteelbluebeam
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere