Agenda Constructiilor
Joi, 22 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - BERGERAT MONNOYEUR: Programul Cat 360° Advantage, adresat constructorilor
BERGERAT MONNOYEUR: Programul Cat 360° Advantage, adresat constructorilor
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 12 Oct 2016 14:56
Bergerat Monnoyeur, reprezentant exclusiv Caterpillar in Romania de peste 25 de ani si lider pe piata utilajelor de constructii cu afaceri anuale de peste 50 milioane de euro, a lansat in Romania programul Cat 360° Advantage, disponibil in trei variante (Bronz, Argint si Aur). Diferentele dintre cele trei pachete sunt date, in principal, de perioada care se doreste a fi monitorizata din punct de vedere al costurilor totale de detinere/ operare. Proiectul, destinat in special antreprenorilor de constructii, combina solutiile de finantare, tehnologiile Caterpillar si serviciile post-vanzare pentru a imbunatati productivitatea utilajelor pe santiere si siguranta in exploatare. Potrivit estimarilor lui Liviu Neagu, directorul general al Bergerat Monnoyeur Romania si Republica Moldova, cel putin 10% din utilajele comercializate de companie in 2017 vor fi vandute cu unul dintre aceste programe. "Cat 360° Advantage are ca obiectiv principal monitorizarea si optimizarea TCO (Total Cost of Ownership), printre avantajele utilizarii sistemului aflandu-se economii de 5%-10% in functie de utilaj, aplicatie si pachetul de solutii ales. Practic, la achizitia unui utilaj Cat nou, clientii beneficiaza de un pachet de solutii construit pentru a spori valoarea adaugata a utilajului respectiv. Avantajele includ: reducerea costurilor totale de exploatare, cresterea timpilor de functionare, minimizarea timpilor morti - si/sau sporirea profitabilitatii", a explicat Liviu Neagu.
Cat 360° Advantage este, astfel, un pachet flexibil de solutii, care sa le ofere clientilor protectie, control si vizibilitate pe termen lung asupra afacerilor. "In Romania, in urma unui studiu intern, vom demara prima etapa a programului (Stage A), care aduce in prim-plan patru axe: EMSolutions (managementul flotei de utilaje), garantii personalizate, finantare si tehnologii", a mai spus managerul Bergerat Monnoyeur.
Cu ajutorul programului, clientii companiei vor putea sa-si imbunatateasca productivitatea utilajului printr-o mai buna coordonare a angajatilor si a intervalelor orare de lucru, vor primi recomandari de la experti privind repararea si intretinerea echipamentelor, vor putea monitoriza pozitia si viteza de deplasare a acestora, toate acestea in conditiile reducerii emisiilor si a consumului de carburant.
"In functie de pachetul ales, Bergerat Monnoyeur Romania se va ocupa de servicii de intretinere si suport, precum: inspectii, analize de fluide, intretinere preventiva efectuata pe santier, monitorizare preventiva si intocmirea de rapoarte informative automate. Acestea din urma au rolul de a ajuta la gestionarea evolutiei starii utilajelor si a modului de utilizare a acestora. Astfel, ajutam companiile sa-si securizeze profiturile operationale, sa termine la timp lucrarile si sa ofere angajatilor maximum de protectie", a mai spus Liviu Neagu.
Produsele eligibile pentru pachetele programul Cat 360° Advantage sunt buldozerele (de 15-25 de tone), excavatoarele pe senile (12-50 de tone), excavatoarele pe roti (12-50 de tone), incarcatoarele pe roti (cu capacitati cuprinse intre 3 mc si 8 mc), camioanele articulate (20-40 de tone) si pentru intreaga gama de motogredere.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
elmas_1octCOVID-19ALLBIMAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
hilti
rigips
CELCO 2020
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
econet
AHK 2018
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere