Agenda Constructiilor
Sambata, 15 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - BERGERAT MONNOYEUR: Programul Cat 360° Advantage, adresat constructorilor
BERGERAT MONNOYEUR: Programul Cat 360° Advantage, adresat constructorilor
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 12 Oct 2016 13:56
Bergerat Monnoyeur, reprezentant exclusiv Caterpillar in Romania de peste 25 de ani si lider pe piata utilajelor de constructii cu afaceri anuale de peste 50 milioane de euro, a lansat in Romania programul Cat 360° Advantage, disponibil in trei variante (Bronz, Argint si Aur). Diferentele dintre cele trei pachete sunt date, in principal, de perioada care se doreste a fi monitorizata din punct de vedere al costurilor totale de detinere/ operare. Proiectul, destinat in special antreprenorilor de constructii, combina solutiile de finantare, tehnologiile Caterpillar si serviciile post-vanzare pentru a imbunatati productivitatea utilajelor pe santiere si siguranta in exploatare. Potrivit estimarilor lui Liviu Neagu, directorul general al Bergerat Monnoyeur Romania si Republica Moldova, cel putin 10% din utilajele comercializate de companie in 2017 vor fi vandute cu unul dintre aceste programe. "Cat 360° Advantage are ca obiectiv principal monitorizarea si optimizarea TCO (Total Cost of Ownership), printre avantajele utilizarii sistemului aflandu-se economii de 5%-10% in functie de utilaj, aplicatie si pachetul de solutii ales. Practic, la achizitia unui utilaj Cat nou, clientii beneficiaza de un pachet de solutii construit pentru a spori valoarea adaugata a utilajului respectiv. Avantajele includ: reducerea costurilor totale de exploatare, cresterea timpilor de functionare, minimizarea timpilor morti - si/sau sporirea profitabilitatii", a explicat Liviu Neagu.
Cat 360° Advantage este, astfel, un pachet flexibil de solutii, care sa le ofere clientilor protectie, control si vizibilitate pe termen lung asupra afacerilor. "In Romania, in urma unui studiu intern, vom demara prima etapa a programului (Stage A), care aduce in prim-plan patru axe: EMSolutions (managementul flotei de utilaje), garantii personalizate, finantare si tehnologii", a mai spus managerul Bergerat Monnoyeur.
Cu ajutorul programului, clientii companiei vor putea sa-si imbunatateasca productivitatea utilajului printr-o mai buna coordonare a angajatilor si a intervalelor orare de lucru, vor primi recomandari de la experti privind repararea si intretinerea echipamentelor, vor putea monitoriza pozitia si viteza de deplasare a acestora, toate acestea in conditiile reducerii emisiilor si a consumului de carburant.
"In functie de pachetul ales, Bergerat Monnoyeur Romania se va ocupa de servicii de intretinere si suport, precum: inspectii, analize de fluide, intretinere preventiva efectuata pe santier, monitorizare preventiva si intocmirea de rapoarte informative automate. Acestea din urma au rolul de a ajuta la gestionarea evolutiei starii utilajelor si a modului de utilizare a acestora. Astfel, ajutam companiile sa-si securizeze profiturile operationale, sa termine la timp lucrarile si sa ofere angajatilor maximum de protectie", a mai spus Liviu Neagu.
Produsele eligibile pentru pachetele programul Cat 360° Advantage sunt buldozerele (de 15-25 de tone), excavatoarele pe senile (12-50 de tone), excavatoarele pe roti (12-50 de tone), incarcatoarele pe roti (cu capacitati cuprinse intre 3 mc si 8 mc), camioanele articulate (20-40 de tone) si pentru intreaga gama de motogredere.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
ERBASU CONSTRUCT
siniat
EDIT-Structural
CDS
ness project
rigips
Acvatot 2019
theda mar
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
konsent
leviatan
noark
concelex
strabag nivel 1
MAKITA

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander