Agenda Constructiilor
Marti, 23 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - INDEX COMPANII - PROIECT CONSULTING SRL
PAGINA PERSONALIZATA


PROIECT CONSULTING SRL

PROIECT CONSULTING SRL

Adresa: Str. dr. Iacob Felix nr. 17-19, Parter, București, S1
Telefon: 021/319.52.85 , 021/319.52.86
Fax: 021/319.52.89
Mobil: 0726.186.120; 0723.316.428
E-mail: office@proiectconsulting.ro
Web site: www.proiectconsulting.ro
Domenii: Proiectare si inginerie | Arhitectura & design | Management de proiect | Dirigentie de santier | Consultanta tehnica
Descriere activitate
Proiectare de arhitectură și consultanță tehnică, dirigenție de șantier și management de proiect
Prezentare companie/institutie
Proiect Consulting, in echipa pentru realizarea DTAC si PT ale SRU Iasi
 
 
 
 
 
 
Arh. Cristian Stroe
Functia/Firma: administrator, Proiect Consulting;
Experienta profesionala: 46 de ani de arhitectura si proiectare.
 
Compania Proiect Consulting, specializata in proiectare, consultanta, spervizare lucrari si management de proiect, face parte din asocierea care va elabora documentatiile DTAC si PT pentru noul Spital Regional de Urgenta (SRU) Iasi, investitie evaluata la 500 de milioane de euro. Arh. Cristian Stroe, administratorul societatii, spune ca firma se va implica total, in 2022, in implementarea cu succes a acestui proiect, care trebuie finalizat pana la sfarsitul acestui an. Din asociere mai fac parte companiile Studio Altieri SpA (lider), Italconstruct SpA, Steam SR, K Box Construction Design si Rheinbrucke SRL. Anterior, in perioada 2017-2019, Proiect Consulting a lucrat, ca subcontractant, la elaborarea studiilor complete de fezabilitate pentru toate cele trei spitale regionale de urgenta, ce vor fi construite in Iasi, Cluj-Napoca si Craiova. Printre lucrarile de referinta la care compania a participat in ultimii ani se afla constructia autostrazii Lugoj-Deva (supervizare), dezvoltarea infrastructurii de apa/canalizare din judetul Galati si sistemele de management integrat al deseurilor din Valcea, Prahova si Alba (asistenta tehnica).
 
- Cum a evoluat activitatea companiei in 2021 si ce estimari aveti pentru perioada urmatoare?
- In 2021 am continuat proiectele incepute in anii anteriori si am finalizat cateva proiecte industriale. In acest an ne vom concentra mai ales pe proiectul SRU Iasi. In plus, urmarim cu interes evolutia pietei materiilor prime si evenimentele recente in domeniul energiei, pentru a ne orienta catre zonele care nu sunt afectate atat de mult de aceste evolutii si care prezinta un oarecare grad de certitudine. Deocamdata, nu resimtim, la nivelul companiei, efectele majorarilor de preturi din constructii, dar cred ca in curand vom fi afectati de acestea.
- Care sunt noile cerinte/tendinte in arhitectura/proiectare, inginerie si consultanta tehnica, ca efect al pandemiei, dar nu numai?
- Profesia de arhitect este mult mai dificila fata de cum era cu, sa zic, un deceniu in urma, avand in vedere cerintele actuale. Este nevoie de documentare intensa si dotare serioasa cu aparatura specifica si softuri de proiectare performante. Una din tendintele post-pandemie cred ca va fi intensificarea lucrului de acasa, cu efecte in noile proiecte de locuinte, care vor trebui sa fie mai spatioase si cu camere care pot fi adaptate usor lucrului. Am observat, de asemenea, tot in contextul pandemiei, o crestere a interesului pentru proiectarea si constructia de spitale, din partea autoritatilor, si cred ca si investitorii privati vor incepe sa integreze spatii medicale in noile lor proiecte.
- Cum vedeti proiectarea noilor constructii, in contextul orientarii spre digitalizare si eficienta energetica?
- Clientii acorda mai multa atentie consumurilor energetice, mai ales in urma cresterii preturilor la utilitati. Ne vom adapta tendintelor actuale, cu toate implicatiile financiare aferente. In privinta digitalizarii, incercam sa tinem pasul cu noile tehnologii si ne pregatim sa achizitionam programe de proiectare noi.
 
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Martie/Aprilie 2022)

Produse & tehnologii

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
SSAB
quadratum
theda mar
viarom
strabag nivel 1
siniat
BogArt
rigips
CONCEPT STRUCTURE
konsent
ness project
noark
SIGM
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
concelex
leviatan
EDIT-Structural
MAKITA
CDS
Arduro
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
ef-de-n
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander