Agenda Constructiilor
Vineri, 07 Mai 2021
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - INDUSTRIAL ACCESS aduce prima nacela cu o inaltime de lucru de peste 58 metri
INDUSTRIAL ACCESS aduce prima nacela cu o inaltime de lucru de peste 58 metri
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 01 Nov 2017 11:32
Compania Industrial Access, furnizor premium de servicii de inchiriere pentru echipamente de constructii din Europa de Sud-Est, aduce in Romania cea mai inalta nacela autopropulsata cu brat telescopic din lume, 1850 SJ, produsa de JLG Industries, liderul global in domeniul fabricarii platformelor de lucru la inaltime. Prima nacela 1850 SJ care ajunge in Europa de Est lucreaza deja in prima sa „misiune”, in Romania. Utilajul ofera aproape 85.000 de metri cubi spatiu posibil de lucru si are o inaltime de 58,56 de metri, echivalentul unei cladiri cu 19 etaje.
“In toti cei 12 ani de existenta, Industrial Access a fost in mod constant deschizator de drumuri pe piata serviciilor de inchiriere de echipamente de constructii din Romania si nu numai. Incheiem anul 2017 cu un nou pas care contribuie la dezvoltarea pietei la nivel national si regional, prin achizitia nacelei 1850 SJ, reper al inovatiei in industrii precum cea de constructii, de intretinere a constructiilor de mari dimensiuni, divertisment, santiere navale s.a.m.d.”, declara Stefan Ponea, director general Industrial Access. „Pretul utilajului depaseste 350.000 de euro si reprezinta inca o dovada a angajamentului in fata clientilor, in efortul nostru de a le oferi acestora solutii sigure si eficiente pentru acces si lucru la inaltime”, mai spune Stefan Ponea.
Cea mai recenta inovatie in domeniul utilajelor de lucru la inaltime ofera mai multe aplicatii posibile la inaltimi fara precedent in industria constructiilor, care le permit operatorilor siguranta, eficienta si productivitate marite. JLG 1850SJ pune la dispozitie o capacitate maxima de 450 kg, datorita careia pot fi transferate la punctul de lucru mai multe persoane, materiale si echipamente fata de modelele precedente. Cea mai inalta nacela autopropulsata din lume se extinde de la sol la inaltimea maxima in mai putin de cinci minute. Mai mult, JLG 1850SJ include un brat telescopic care se extinde pentru a oferi capacitatea si abilitatea de a lucra in jurul si in interiorul unor structuri, pentru a executa diverse aplicatii in cadrul unor constructii precum rafinarii, centrale termice si eoliene, stadioane, amfiteatre, dar si in industria divertismentului, unde se dovedeste foarte utila in aplicatii solicitate de studiouri cinematografice, scene de concerte in aer liber s.a. JLG 1850SJ permite deplasarea la inaltimea maxima si, spre deosebire de bratele montate pe autosasiu, nu necesita coborarea bratului pentru deplasari pe distante scurte (intre stalpii unei constructii, de la un siloz la altul s.a.md.). Sistemul ultra-performant al sasiului extensibil asigura dimensiuni compacte de transport (se poate transporta pe un trailer normal).
Industrial Access detine cea mai mare flota de inchirieri de echipamente de constructii din Europa de Est, formata din mai mult de 3.000 de echipamente, in valoare totala de peste 43 milioane de euro. Industrial Access are o istorie de 12 ani de crestere organica puternica, de la o companie antreprenoriala de dimensiuni mici la cea mai dezvoltata retea de inchiriere de echipamente pentru acces si lucru la inaltime din Europa de Est. Aceasta detine o flota larga de echipamente performante, de la producatori de renume: platforme pentru acces si lucru la inaltime, echipamente pentru terasamente, excavare si compactare, sisteme de imprejmuire si containere mobile, generatoare, compresoare si pompe, mica mecanizare pentru santierele de constructii samd.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMVideoConfAC-iulgamma_2021AUTODESKTERAPLAST
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ssab ag antrepriza generala
cv water 2021
hilti
rigips
CELCO 2020
hidroplasto
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AHK 2018
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere