Agenda Constructiilor
Miercuri, 29 Noiembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - EJObar, noul profil de fixare cu membrana PVC sau TPO de la compania EJOT
EJObar, noul profil de fixare cu membrana PVC sau TPO de la compania EJOT
Produse & Tehnologii Publicat de AG&F 25 Feb 2022 06:14
EJOT EJObar este o bara de sustinere multifunctionala, care creeaza o baza de fixare pentru o gama extinsa de sisteme folosite, de obicei, pentru fixarea dispozitivelor mecanice si electrice (cum ar fi fixarea aparatelor de aer conditionat, a jgheaburilor, a tevilor metalice sau a panourilor solare si fotovoltaice). Produsul este ideal pentru aproape orice obiect care trebuie fixat pe/peste sistemul cu membrana intr-un singur strat.
EJObar este livrat intr-o gama larga de lungimi practice si este alcatuit dintr-un profil solid din aluminiu, peste care este aplicata o membrana de PVC. Sistemul este sigilat etans prin intermediul a doua capace din plastic.
Suruburile autoperforante JF3, foarte rapide si curate, completeaza acest sistem de fixare unic si usor de utilizat.
PVC EJObar a fost supus unor incercari riguroase de rezistenta la lipire in centrul britanic pentru dezvoltare si testare Applitec, detinut de Ejot. Utilizand in cadrul testelor bare cu o lungime de 150 mm, mai mult de 20 de tipuri de membrane ranforsate din PVC au fost verificate prin proceduri riguroase de tensometru. PVC EJObar a depasit toate criteriile, cu o incarcare medie de 3,4 KN. In prezent, PVC EJObar este aprobat oficial de majoritatea furnizorilor de membrane din PVC.
 
Marca EJOT
Pentru a purta marca EJOT, este necesara asigurarea ca produsele sunt potrivite scopului in care sunt utilizate. Capacele de etansare ale EJObar sunt turnate prin injectare, pentru o fixare precisa. Printr-un material de etansare de legatura se asigura ca nucleul barei EJObar ramane etans si este protejat la ambele capete.
 
 
Rezistenta nucleului
Elementul de baza al sistemului este constituit de bara solida din aluminiu, cu o grosime a peretelui de 2 mm. La toate lungimile standard, insertia de aluminiu este realizata pe toata lungimea produsului, asigurand o rezistenta mare la rupere si creand, in acelasi timp, o baza perfecta de fixare pentru surubul autoperforant EJOT JF3.
 
Disponibil in lungimi practice
EJObar este disponibil la lungimi de 0,3 metri ori 0,5 metri, pentru aplicatiile electrice si mecanice, respectiv 1,0 metru sau 3,0 metri pentru instalatiile solare/fotovoltaice.
Fixare sigura pe EJObar
Surubul bimetal EJOT JF3-2-5.5 x 25 S16 asigura o performanta la smulgere de peste 3,6 KN. Fabricat din otel inoxidabil pe baza de austenita A2 (1.4301), varful din otel zincat strapunge materialul fara sa deterioreze membrana EJObar.
 
Pentru aplicatiile speciale
EJObar reprezinta o solutie practica si flexibila si poate fi implementat acolo unde membrana PVC are o panta, inclinatie sau o forma speciala.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulALLBIMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
leviatan
Acvatot 2019
CDS
theda mar
noark
FRONTALE
MAKITA
Ubitech
grundfos
ERBASU CONSTRUCT
rigips
BALTIC
strabag nivel 1
viarom
leviatan
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30
BA 2023
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu