Agenda Constructiilor
Joi, 21 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Utilaje & Echipamente - TOYOTA Material Handling Romania aniverseaza 25 de ani de activitate cu noi oferte
TOYOTA Material Handling Romania aniverseaza 25 de ani de activitate cu noi oferte
Utilaje & Echipamente Publicat de AG&F 12 Aug 2021 06:37
Toyota Material Handling Romania este prezenta pe piata romaneasca de peste 25 de ani. La inceput, sub numele de Material Handling Consultants Romania, avand ca activitate distributia de echipamente de manipulat marfuri BT si Hyster, iar ulterior, in 2001, compania si-a schimbat numele in BT International Romania, iar din 2006 a devenit parte a grupului Toyota Material Handling, lider mondial in domeniul echipamentelor de stivuit marfa.
In cei peste 25 de ani de existenta pe piata romaneasca, compania a crescut de la un singur om, la peste 140 de angajati in prezent.
"Unul dintre lucrurile care ne bucura foarte tare este ca avem aceeasi echipa. Este o firma in care oamenii vin si raman. Sunt aceeasi angajati care au venit in 1999, odata cu mine, in 2000, in 2001… Sunt oamenii care constituie coloana vertebrala a acestei firme", spune Daniel Preda, Managing Director al companiei.
Felul in care Toyota Material Handling Romania intelege activitatea pe care o desfasoara este ca nimeni nu are nevoie de echipamente, ci companiile au nevoie sa isi miste marfa cat de eficient si sigur posibil. Caracterul, experienta, implicarea si orientarea totala catre client sunt lucrurile prin care Toyota se distinge de alti jucatori de pe piata.
"Evolutia companiei se datoreaza in primul rand echipei, care prin munca si implicare contribuie la dezvoltarea business-ului, iar in al doilea rand se datoreaza partenerilor nostri care ne-au fost alaturi in tot acest timp. In semn de multumire, vrem sa marcam acest moment cu oferte aniversare care speram sa ii bucure si sa ii ajute in activitatea pe care o desfasoara", mai spune Daniel Preda.

Oferte aniversare
Pentru echipamentele inchiriate pe o perioada cuprinsa intre 5 - 23 luni, beneficiati de ultima luna a chiriei GRATUIT.
 
 
 
BT tyro LHE130 este un nou model de transpaleta Toyota, proiectata pentru utilizatorii de transpalete manuale care au nevoie de un plus de productivitate. Poate transporta si ridica sarcini de pana la 1300kg. BT tyro este solutia perfecta atunci cand se doreste efort scazut pentru operator, iar acum vine cu un pret special pentru comenzile online: 1999 euro + TVA.
 
 
 
Mai multe detalii despre ofertele aniversare Toyota Material Handling Romania puteti gasi accesand https://toyota-forklifts.ro/despre-toyota/noutati/25-de-ani-in-romania/
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulALLBIMAUTODESKjungheinrichTERAPLASTgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
Acvatot 2019
cv water 2021
ERBASU CONSTRUCT
hidroplasto
leviatan
strabag nivel 1
rigips
Ubitech
hilti
leviatan

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
AHK 2018
ef-de-n
econet
bienala
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere