Agenda Constructiilor
Joi, 07 Decembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Sustenabilitate - VELUX lanseaza Build for Life, pentru proiectarea si constructia cladirilor viitorului
VELUX lanseaza Build for Life, pentru proiectarea si constructia cladirilor viitorului
Sustenabilitate & CSR Publicat de Elena Icleanu 11 Nov 2021 15:33
VELUX, unul dintre principalii producatori de ferestre de mansarda, ce comercializeaza produse si solutii pentru case inteligente, lanseaza programul Build for Life, care va permite companiilor din industria constructiilor sa foloseasca un limbaj comun pentru a colabora la designul si constructia de cladiri mai sanatoase. Compania va organiza, in perioada 15-17 noiembrie 2021, o conferinta online, transmisa de la Copenhaga, pentru prezentarea noului program.
"Ca parte a strategiei noastre de sustenabilitate pana in 2030, ne-am angajat sa luam masuri concrete catre o schimbare pozitiva, concentrandu-ne asupra modului in care cladirile pot ajuta la rezolvarea provocarilor globale cu solutii durabile si actiuni practice. O modalitate prin care facem acest lucru este Build for Life, proiect creat pentru a ajuta oamenii si planeta sa se conecteze printr-un design mai bun al cladirii. Credem ca, pentru a asigura un viitor prosper pentru orase, comunitati, familii si indivizi, trebuie sa construim in moduri care sa imbunatateasca atat viata oamenilor, cat si a planetei. Acest obiectiv poate fi realizat doar daca industria constructiilor conlucreaza cu scopul comun de a face cladirile mai sanatoase pentru societatea si planeta noastra", a declarat Lone Feifer, Director pentru Constructii Sustenabile al Velux Group.
Programul-cadru al Build for Life - care va fi anuntat si discutat in detaliu la evenimentul din 15-17 noiembrie - ​​ofera indrumari si strategii practice, bazate pe principii, pentru intregul proces de proiectare si constructie a cladirii. Conferinta Build for Life, un eveniment hibrid desfasurat in capitala daneza, reuneste profesionisti din industrie si lideri de opinie globali pe doua scene principale ale evenimentului: Scena Compass va explora sapte dintre cele mai importante provocari si oportunitati din industria constructiilor de astazi. In acelasi timp, pe scena Daylight Symposium, focusul va fi pus pe lumina naturala si modul in care aceasta poate contribui la crearea unor cladiri sanatoase si rezistente, spun reprezentantii grupului Velux.
La conferinta vor participa peste 90 de speakeri - arhitecti, constructori, ingineri, designeri, planificatori si alti profesionisti din industrie. Printre acestia se numara Joseph Allen, directorul Programului pentru cladiri sanatoase de la Harvard Chan School; Jakob Strømann-Andersen, arhitect si partener la Henning Larsen Architects, care a co-proiectat The Cube pentru VELUX; Eleonora Brembilla, expert in iluminat (natural) si profesor asistent la Facultatea de Arhitectura din TU Delft si Natalia Sokol de la Universitatea de Tehnologie din Gdansk, care este specializata in implementarea strategiilor de proiectare a luminii de zi in planificarea urbana. Totodata, va fi prezent si Juri Troy, arhitect austriac al carui discurs se va concentra asupra motivului pentru care designul bun este important pentru durabilitate si longevitate. Sinus Lynge si Camilla van Deurs vor explora un subiect la fel de interesant: arhitectii vor discuta despre cum se pot construi comunitati care sustin oamenii si planeta.
Fiecare dintre sesiuni va fi transmisa in direct din Copenhaga si va putea fi urmarita online. Inscrierile sunt gratuite si se pot face pe buildforlife.velux.com.
Programul complet al conferintei si prezentarile unora dintre cele mai mari nume din domeniu pot fi urmarite gratuit online aici.
***
VELUX Romania face parte din Grupul international VELUX, unul dintre principalii producatori de ferestre de mansarda si ferestre pentru acoperis terasa, ce comercializeaza produse si solutii pentru case inteligente. Compania are o istorie de peste 80 de ani si detine companii de vanzari si productie in peste 40 de tari, in care lucreaza peste 10.000 de angajati.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMALLBIMhiltiVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
CDS
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
noark
BALTIC
leviatan
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
MAKITA
Ubitech
rigips
leviatan
strabag nivel 1
grundfos
viarom

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
BA 2023
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu