Agenda Constructiilor
Marti, 21 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - CON-A: Cifra de afaceri de 230 milioane de lei, din care doar 5% din lucrari publice
CON-A: Cifra de afaceri de 230 milioane de lei, din care doar 5% din lucrari publice
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Simona Ene 22 Ian 2014 11:16
Activitatea din 2013 a companiei Con-A (din Selimbar, judetul Sibiu) s-a inscris pe un trend similar celui din anii precedenti, distingandu-se printr-o usoara crestere a cifrei de afaceri fata de exercitiul financiar anterior. Totodata, pentru 2014, managementul societatii prevede o evolutie asemanatoare celei de anul trecut, nivelul estimat al incasarilor fiind apropiat de cel inregistrat in 2013, respectiv de circa 229 milioane de lei. “Anul trecut s-a caracterizat printr-o lipsa acuta a investitiilor publice, acesta fiind unul dintre motivele pentru care societatea noastra a abordat foarte putine astfel de lucrari, acestea insumand aproximativ 5% din cifra de afaceri. Avand in vedere faptul ca beneficiarii lucrarilor pe care le executam sunt, in general, investitori privati din randul companiilor multinationale, am reusit sa incasam creantele pentru proiectele realizate, iar intarzierile care exista se incadreaza in limite rezonabile. Singurele contracte care ne-au creat dificultati au fost cateva investitii publice adjudecate in anii precedenti si pentru care - desi scadenta platii a depasit un an - nu am incasat contravaloarea lucarilor executate. In prezent, compania noastra deruleaza o serie de proiecte pentru investitori privati din randul concernelor multinationale, a caror valoare insumata este similara lucrarilor in care eram implicati in aceeasi perioada a anului trecut. In 2014 ne vom concentra eforturile in contractarea lucrarilor industriale (hale de productie / depozitare), spatiilor comerciale si de birouri, fiind orientati cu precadere spre domeniul privat de afaceri. In ceea ce priveste investitiile publice, ne-am dori sa se initieze mai multe proiecte de anvergura, care sa reprezinte o provocare pentru noi, in calitate de antreprenori generali”, a declarat Mircea Bulboaca, presedinte al Con-A.
In data de 15 ianuarie a.c., societatea Con-A a primit avizul pentru inceperea lucrarilor la sala multifunctionala de sport din Cluj-Napoca (S+P+3E), pe care va trebui sa o finalizeze in data de 15 septembrie 2014. Potrivit contractului incheiat cu autoritatile locale, vor fi realizate lucrari de finalizare a structurii de rezistenta, a detaliilor arhitecturale, a amenajarilor exterioare si instalatiilor, iar in plus fata de acordul initial vor fi executate lucrari de infrastructura (instalatii electrice H.D., ecran multimedia Video Box, pardoseala demontabila, tribune extensibile, plasa protectie etc.), de gestionare a resurselor sustenabile (ape meteorice, panouri fotovoltaice, panouri solare), precum si de montaj al elementelor structurale pentru dispunerea reclamelor, a teraselor circulabile, a fatadei translucide din policarbonat, a sistemului de iluminat si a mobilierului urban. Pentru informatii suplimentare, click aici! 
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
man and machineVideoConfAC-iulALLBIMTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
BMI_Icopal
strabag nivel 1
viarom
MAKITA
CDS
leviatan
BALTIC
rigips
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
theda mar
FRONTALE
CELCO 2020
hilti

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023