Agenda Constructiilor
Sambata, 06 Iunie 2020
Home - Stiri - Hale & Structuri metalice - H-METAL: Principala problema a pietei ramane incertitudinea incasarii creantelor
H-METAL: Principala problema a pietei ramane incertitudinea incasarii creantelor
Hale & Structuri metalice Publicat de Elena Icleanu 19 Aug 2016 12:37
Ca in anii trecuti, principala dificultate din domeniul constructiilor ramane incertitudinea incasarii creantelor, problema ce poate fi rezolvata prin alinierea legislatiei nationale la cele din tarile vestice, potrivit opiniei lui Lucian Haritonov, director comercial al furnizorului de produse metalurgice H-Metal, cu sediul in Targu Mures. "Banii vin greu pentru plata proiectelor si sunt momente cand nu vin deloc, iar cei mai afectati raman furnizorii, in cazul nostru, cei de produse metalurgice. Este o problema foarte acuta, deoarece legea inca permite sa fim «jefuiti» legal, prin intrarea in insolventa/ reorganizare a unor firme, prin usurinta cu care se elibereaza file CEC si bilete la ordin de catre banci sau prin usurinta cu care o persoana cu antecedente poate deschide/ cumpara o noua firma. Astfel, in loc sa ne ocupam de activitatea comerciala, o mare parte din timp facem munca de detectivi, sa aflam cu cine lucram cu adevarat si sa ne putem feri de rau-platnici", a explicat Lucian Haritonov.
In 2015, H-Metal a inregistrat o cifra de afaceri de 1,7 milioane de euro, iar pentru acest an, conducerea companiei estimeaza o crestere de 3%. Societatea importa si comercializeaza profile si europrofile (ce au o pondere de 20% din vanzarile totale), teava patrata, dreptunghiulara si rotunda (25%), tabla neagra, zincata si decapata (25%), precum si produse laminate de mici dimensiuni, corniere, oteluri late, rotunduri, bare pline patrate si rectangulare etc. (30%). Conform datelor companiei, cea mai mare parte a cererii provine din zona municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov, insa livrari importante se realizeaza inclusiv in marile orase, precum Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu, Constanta si Iasi.
 
Metal Creativ - noua tehnica a cusutului pe tabla
In 2015 H-Metal a distribuit pe piata interna circa ...

Pentru a continua lectura articolului in format complet
va rugam sa optati pentru
AUTENTIFICARE sau ABONARE STIRI

Va multumim! 

 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelACADCOVID-19C4E FORUMbluebeam
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere