Agenda Constructiilor
Sambata, 08 Mai 2021
 
Home - Stiri - Hale & Structuri metalice - IMPRO aniverseaza 10 ani de activitate si continua investitiile in productie
IMPRO aniverseaza 10 ani de activitate si continua investitiile in productie
Hale & Structuri metalice Publicat de Elena Icleanu 29 Aug 2019 06:56
Producatorul de tigla metalica si accesorii pentru acoperisuri Impro, cu sediul in Cluj-Napoca, a inregistrat o majorare de 35% a vanzarilor din prima jumatate a acestui an, fata de aceeasi perioada din 2018. Cresterea preferintelor beneficiarilor pentru tigla metalica si pentru produse din gamele de top, dar si extinderea companiei au generat aceasta evolutie.
"Dupa cum arata si rapoartele de specialitate din domeniul in care activam, firma Impro este printre putinii producatori din Romania care ofera pietei tigla metalica bimodulara in doua variante - cu prindere normala sau ascunsa. Am observat o deschidere si interes tot mai mare a clientilor finali catre produsele de top, cele premium, cu garantii extinse, firma noastra fiind renumita pentru productia si promovarea produselor de acest gen. Tigla metalica bimodulara prezinta numeroase avantaje din punct de vedere al costului de transport, manipulare, montaj/ punere in opera si castiga tot mai mult teren fata de tiglele metalice clasice, debitate la lungimi prestabilite. Tot ca tendinta, am observat o crestere a preferintei beneficiarilor pentru peliculele mate/ semimate, asociate cu modele mai noi de ambutisari, gen tigla metalica model Gamma, ZET, Omega etc., in detrimentul celor cu acoperire lucioasa, din gama Alpha Plus", a declarat Csaba Marias, directorul comercial al companiei Impro.
In vara acestui an, Impro a lansat doua sortimente noi de tigla metalica, respectiv sistemul bimodular IZI si panourile prefaltuite Lambda 2.0. "Acest din urma produs este o noua generatie de panouri de acoperis si fatada, cu proprietati unice, care sunt destinate pietei locale si nu numai. Urmeaza, insa, lansarea a unei noi linii de tigla metalica si in anul care urmeaza, ceea ce cu siguranta ne va mentine in topul producatorilor de sisteme de invelitori metalice din punct de vedere al diversitatii de modele si culori de tigle", a mai spus reprezentantul Impro.
Din 2017, societatea a devenit si producator de panouri termoizolante cu vata bazaltica si spuma poliuretanica (PIR, PUR). "Punem mare accent pe dezvoltarea business-ului in aceasta directie, linia de productie din Timisoara fiind imbunatatita si retehnologizata astfel incat sa avem o calitate mai buna a panourilor si capacitate de productie care sa se ridice la nivelul asteptarilor clientilor nostri. De asemenea, inregistram o crestere a exporturilor in tarile invecinate Romaniei", a precizat Csaba Marias.
Impro va continua investitiile in dezvoltarea ambelor fabrici din Romania, respectiv atat la centrul de productie a panourilor termoizolante din Timisoara, cat si la unitatea din Jucu (Cluj), unde sunt fabricate produsele adresate segmentului rezidentiale (tigla metalica, tablele trapezoidale). "Continuam instalarea noilor linii de productie si dezvoltarea proceselor tehnologice. Practic, se va lucra in continuare la eficientizarea centrelor de productie si logistica pe care le detinem in Romania", a concluzionat reprezentantul Impro.
***
Fondata in 2009, societatea promoveaza produsele grupului polonez Blachprofil 2, beneficiind de procedurile, strategiile si know-how-ul acumulate pe piata din centrul si estul Europei, de peste 20 de ani. In 2019, Impro aniverseaza, astfel, un deceniu de existenta in Romania, avand peste 500 de parteneri activi in toata tara.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTALLBIMVideoConfAC-iulAUTODESKgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ssab ag antrepriza generala
strabag nivel 1
cv water 2021
rigips
hilti
Acvatot 2019
hidroplasto
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AHK 2018
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere