Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - INDEX COMPANII - URBAN SCOPE
PAGINA PERSONALIZATA


URBAN SCOPE

URBAN SCOPE

Adresa: Calea Floreasca nr. 169X, et.4, Bucuresti, S1
Telefon: -
Fax: -
E-mail: office@urbanscope.ro
Web site: www.urbanscope.ro
Persoana de contact: Gheorghe Ionut, Director Comercial
Domenii: Consultanta pentru afaceri, finantare si management
Descriere activitate
Consultanta in accesarea de fonduri nerembursabile pentru proiecte destinate mobilitatii si regenerarii urbane.
Prezentare companie/institutie
URBAN SCOPE vrea sa atraga proiecte de un miliard de euro in 2021-2027
 
 
 
 
 
 
 
Radu Dragomir
Functia/Firma: CEO, Urban Scope.
 
In urma celor 10 ani de experienta, Urban Scope a devenit un integrator de servicii de consultanta dedicate dezvoltarii durabile a localitatilor din Romania. Compania detine o echipa de profesionisti formata din experti permanenti si asociati pentru dezvoltarea de proiecte in domenii-cheie precum mobilitate/ regenerare urbana si eficienta energetica. Proiectele dezvoltate includ concepte precum: sisteme inteligente de management al traficului si transportului public, solutii de sistematizare rutiera cu introducerea benzilor unice de transport, centre de comanda si control si platforme de Smart City, sisteme inteligente de iluminat ecologice cu tele-management etc. Urban Scope a reusit sa atraga, prin intermediul proiectelor dezvoltate pana in prezent, finantari nerambursabile de 350 milioane de euro.
 
- Cum a evoluat activitatea companiei in 2020 si ce estimari aveti pentru 2021?
- In 2020 s-a incheiat perioada de programare 2014-2020 (n+3), iar in acest an compania noastra s-a axat pe finalizarea proiectelor tehnice aferente investitiilor din acest exercitiu financiar. Incepand cu anul trecut au fost publicate drafturile programelor de finantare pentru perioada de programare 2021-2027, prin urmare analiza acestora a fost o prioritate pentru noi, pentru a pregati proiecte viitoare. Anul 2021 a debutat in forta, in sensul in care pregatim documentele de planificare strategica (Strategiile de Dezvoltare Urbana Durabila, Planuri de Mobilitate Urbana Durabila, Planuri de Actiune pentru Eficienta Energetica si Mediu etc.) in vederea pregatirii municipalitatilor pentru a fi apte sa atraga fonduri nerambursabile incepand cu anul 2022. In acest context, speram sa se finalizeze si sa se lanseze cat mai rapid ghidurile finale si metodologiile de implementare.
- Ce v-ati propus pentru urmatoarea perioada de programare a fondurilor europene?
- Pentru perioada de programare 2021-2027 ne propunem sa atragem finantari nerambursabile din fonduri europene pentru proiecte dedicate municipalitatilor in valoare totala de peste un miliard de euro. O alta oportunitate extraordinara este Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR), program de finantare prin care ne dorim sa atragem cat mai multe finantari pentru municipalitatile din tara noastra.
- Cum vedeti implementarea PNRR? Sunt perspective pentru accesarea fondurilor?
- Anul anterior a marcat istoria prin situatia extraordinara care a impactat atat vietile, cat si activitatile tuturor oamenilor. Pandemia a adus insa si oportunitati, o sursa de finantare istorica, PNRR, un fond de aproximativ 30 miliarde euro. Asteptarile societatii sunt imense, astfel ca avem in fata o oportunitate de a implementa proiecte majore, care sa schimbe din temelii societatea actuala, si daca nu vom reusi sa producem acest fenomen de restart la nivel national, vom plati pretul de a mari decalajele dintre noi si Europa dezvoltata, fapt ce va crea dezechilibre majore in societate. Sa speram ca PNRR va deveni "Planul Marshall" al Romaniei si nu va ramane "O fata Morgana".
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Mai 2021)

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTEALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
SIGM
BogArt
strabag nivel 1
SSAB
leviatan
viarom
rigips
MAKITA
noark
Ubitech
Acvatot 2019
konsent
siniat
EDIT-Structural
Arduro
CDS
ERBASU CONSTRUCT
concelex
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
ness project
quadratum

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
econet
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander