Agenda Constructiilor
Luni, 15 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - Licitatie de 110 milioane euro pentru modernizarea cailor ferate din Portul Constanta
Licitatie de 110 milioane euro pentru modernizarea cailor ferate din Portul Constanta
Infrastructura Publicat de Elena Icleanu 01 Apr 2024 16:10
Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA organizeaza licitatie publica pentru atribuirea unui contract in valoare de peste 110 milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii feroviare din Portul Constanta (etapa a II-a). Liniile de cale ferata incluse in cadrul proiectului fac parte din reteaua TEN-T, Coridorul Rin - Dunare pe teritoriul Romaniei, ca parte a infrastructurii furnizate in cadrul nodului de acces al portului Constanta, care leaga rutele maritime de reteaua feroviara terestra. In etapa a II-a sunt cuprinse lucrari de modernizare a liniei de legatura intre grupa de asteptare Valu lui Traian si Palas, a statiilor Palas, Agigea Nord, Agigea Ecluza, precum si lucrari pe Linia 813B - dublarea liniei de acces intre Agigea Ecluza si Ferry Boat. In total, vor fi modernizate si extinse, pe alocuri, aproximativ 30 km de linii de cale ferata si se vor reabilita podetele de pe intregul traseu.
Durata de implementare a contractului este de 99 de luni de la data ordinului de incepere, din care 7 luni pentru proiectare, inclusiv obtinerea autorizatiei de construire, 30 de luni pentru executie, o luna durata activitatilor dupa receptia la terminarea lucrarilor, 60 de luni perioada de garantie si o luna durata activitatilor dupa terminarea perioadei de garantie.
Valoarea totala estimata a contractului este cuprinsa intre 472,99 milioane de lei si 558,63 milioane de lei.
Contractul va fi atribuit pe criteriul celui mai bun raport calitate-pret, componenta financiara avand o pondere de 40% din punctaj, iar cea tehnica de 60%, astfel: perioada de garanatie a lucrarilor (15%), experienta sefului echipei de proiectare (16%), experienta expertului proiectant de poduri (12%) si experienta managerului de proiect (17%).
Pentru a participa la licitatie, ofertantii interesati de acest contract trebuie sa demonstreze au realizat o cifra de afaceri medie in ultimii 3 ani (2021-2023) de minimum 110 milioane de lei si, de asemenea, ca au executat si dus la bun sfarsit, in ultimii 10 ani, lucrari similare in valoare de cel putin 62 milioane de lei (fara TVA).
Termenul-limita pana la care pot fi transmise oferte de participare la licitatie este stabilit la 13 mai 2024.
 
ALLBIMABONARE REVISTESISECAMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
siniat
Ubitech
CDS
ness project
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
MAKITA
quadratum
noark
concelex
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
viarom
leviatan
rigips

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander