Agenda Constructiilor
Luni, 27 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - Terra Construct, Concept Structure si Pipe Design liciteaza modernizarea Port Sulina
Terra Construct, Concept Structure si Pipe Design liciteaza modernizarea Port Sulina
Infrastructura Publicat de Elena Icleanu 07 Mar 2024 13:46
Asocierea formata din companiile Terra Construct (lider), Terratest Geotehnic SA si Concept Structure a depus singura oferta de participare la licitatia pentru atribuirea lucrarilor de reabilitare si modernizare a infrastructurii Portului Sulina. Valoarea estimata a contractului este de 141 milioane de lei (fara TVA), iar durata de implementare a fost prevazuta la 40 de luni, din care 10 pentru proiectare si 30 pentru executie.
Din asocierea interesata de adjudecarea proiectului mai fac parte subcontractantii Pipe Design, Artcad Proiect Digital, Antrepriza de Constructii si Montaje Energetice si Procimex.
Oferta se afla in etapa de calificare, tehnica si financiara, care se va incheia pana la data de 15 aprilie 2024. Daca oferta va fi declarata conforma va fi semnat si contractul de executie cu asociatia respectiva.
Potrivit Caietului de sarcini, lucrarile propuse includ reabilitarea si modernizarea infrastructurii portuare de acostare: frontul curent de acostare al falezei actuale si estacadele avansate spre larg, existente la malul drept al Dunarii, situate intre zona fabricii de conserve si incinta ZL Sulina, totalizand 1.600 ml. Pe aceasta zona sunt necesare lucrari de reparatii si modernizari de cheuri, pentru acostarea navelor de pasageri si a celor comerciale aflate in tranzit. Astfel, proiectul prevede reabilitarea a a 1.280 ml cheuri verticale (infrastructura portuara curenta), zona de tip "A", reabilitarea estacadelor pe piloti existente (4 buc x 30 ml - zona "B", 2 buc x100 ml - zona "C", 4 x 40 ml - zona "D"), realizarea a 10 x 40 ml estacade pe coloane, proiectate (zona E), a unei dane de operare in punct izolat, precum si reabilitarea cailor de acces pietonal, a retelei de alimentare cu energie electrica si a celei alimentare cu apa la nave. De asemenea, vor fi refacute iluminatul platformei portuare si al danelor si reteaua de canalizare, inclusiv bransamentul.
Compania Consitrans asigura proiectarea generala a lucrarilor si a realizat Studiul de fezabilitate aferent.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiRAWLPLUGALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
konsent
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
rigips
concelex
strabag nivel 1
quadratum
Acvatot 2019
siniat
noark
ness project
CDS
leviatan
MAKITA
theda mar
viarom
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
AICPS_30
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander