Agenda Constructiilor
Miercuri, 06 Decembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - IMMERGAS lanseaza o noua serie de centrale termice care pot functiona cu hidrogen
IMMERGAS lanseaza o noua serie de centrale termice care pot functiona cu hidrogen
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 10 Nov 2023 06:00
Immergas lanseaza pe piata din Romania o noua serie de centrale termice cu combustibil gazos, cu condensare, dedicata sectorului rezidential individual sau colectiv. Centralele Victrix Tera V2 sunt cea mai avansata solutie tehnologica Immergas pentru incalzire si preparare a apei calde de consum in segmentul centralelor rezidentiale. Centralele sunt echipate cu un schimbator de caldura din inox, sunt mai usoare si compacte, iar cel mai important, sunt mai performante, economice si sustenabile.
Anul acesta, Immergas a lansat noua gama de centrale pe gaz cu condensare Victrix Tera V2, in doua serii - cu preparare instantanee de ACC si fara preparare de ACC. Modelele din seria cu preparare instantanee de ACC sunt Victrix Tera 28, 32 si 38 V2 EU, iar cele din seria fara preparare de ACC (dar cu posibilitatea racordarii unui boiler pentru prepararea ACC) sunt Victrix Tera 24 si 35 V2 Plus. Spre deosebire de generatia anterioara, Victrix Tera V2 este omologata pentru functionarea cu amestecuri de hidrogen in concentratie de max. 20%.
Randamentul energetic sezonier este mai ridicat, ajungand la ηs 94%. Functiile de control electronic, usor de utilizat, reduc costurile in exploatare, crescand eficienta centralei in plin sezon. Centralele pot functiona cu gaz metan sau GPL (optional). Tot la capitolul optionale, utilizand accesorii de termoreglare, centralele se incadreaza in clasa A+. Vana cu clapeta este un accesoriu optional nou in gama, permitand racordarea la cosuri verticale colective, in presiune pozitiva.
Centralele Victrix Tera V2 pot fi conectate in cascada cu ajutorul unui regulator de cascada si zone, impreuna cu o interfata electronica pentru fiecare centrala din cascada (accesorii optionale). Regulatorul poate gestiona pana la 8 centrale, 3 zone de temperatura (din care 2 zone pot fi de temperatura joasa), un boiler si o instalatie solara.
Estetica noilor centrale este imbunatatita, cu un aspect modern, placut, rezultat din studiile de imagine realizate intern si extern. Prin optimizarea echipamentelor, greutatea unei centrale este mai mica cu 2 kg fata de versiunea anterioara, lucru ce aduce un ajutor in procesul de montaj sau intretinere.
Totodata, centralele cu condensare Immergas Victrix Tera V2 pot fi conectate la un kit wi-fi optional ce permite controlul de la distanta prin interfata Dominus App.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulhiltiALLBIMALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
Ubitech
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
CDS
strabag nivel 1
leviatan
rigips
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
BALTIC
viarom
grundfos
theda mar
leviatan
MAKITA
noark

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
econet
BA 2023
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu